3 gave remakes die nu gewoon op Netflix staan

3 gave remakes die nu gewoon op Netflix staan

Uiteenlopende remakes op Netflix. Check er drie.

Remakes zijn niet altijd even geliefd, maar soms pakken ze best goed uit. Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie remakes die zeker vermakelijk kunnen zijn! Of denk jij er anders over?

Child's Play (2019)

Regie: Lars Klevberg | Hoofdrollen: Mark Hamill, Aubrey Plaza, Tim Matheson, Brian Tyree Henry, Gabriel Bateman

Uiteraard is dit geen voortreffelijke remake, maar het origineel is ook geen schot in de roos. De franchise rond de levende pop Chucky krijgt in de remake een originele, frisse aanpak en dat maakt de nieuwe Child's Play best vermakelijk! Of er een vervolg komt? Waarschijnlijk niet.



A Star is Born (2018)

Regie: Bradley Cooper | Hoofdrollen: Bradley Cooper, Alec Baldwin, Sam Elliott, Lady Gaga, Barry Shabaka Henley

Deze moderne versie van de bekende film A Star is Born van William A. Wellman zou eigenlijk geregisseerd worden door Clint Eastwood, maar het was uiteindelijk Bradley Cooper die van de film een succes maakte, uiteraard ook met dank aan zijn Lady Gaga.



Dawn of the Dead (2004)

Regie: Zack Snyder | Hoofdrollen: Ving Rhames, Kevin Zegers, Ty Burrell, Mekhi Phifer, Sarah Polley

Met deze remake maakte Zack Snyder (300, Watchmen) naam in Hollywood. De nieuwe versie van Dawn of the Dead (1978) van George A. Romero speelt zich voornamelijk af in een winkelcentrum dat belaagd wordt door een enorme horde zombies. Topper uit het vermakelijke genre, en deze staat gewoon op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair