Waarom Christian Bale echt niet terugkeert als Batman in 'The Flash'

Waarom Christian Bale echt niet terugkeert als Batman in 'The Flash'

Het gerucht is echt onzin.

Er wordt door sommige sites geschreven over een terugkeer van Christian Bale als Batman. Hij zou als een van de multiverse-cameo's te zien zijn in The Flash. Maar logisch is dat niet.

Christian Bale was driemaal te zien als Batman, in de filmtrilogie van regisseur Christopher Nolan. Hij is een van de meest populaire Batman-acteurs die er zijn, en werd ontzettend goed ontvangen door critici en fans. En zijn versie van het personage zorgde voor een hele goede box office. Maar een terugkeer lijkt wel erg onwaarschijnlijk.

Waarom niet?
Aan het einde van de Dark Knight-trilogie zien we dat Bruce Wayne het leven van Batman achter zich heeft gelaten. Sterker nog, John Robin Blake neemt het van hem over als Batman. Bruce Wayne is dus geen actieve held meer, mensen denken dat hij dood is en hij verschuilt zich in andere landen waar hij een fijn en rustig leven heeft met Selina Kyle.

Natuurlijk zou Bale wel een cameo kunnen maken als Bruce Wayne. Maar dat lijkt niet interessant. Fans zullen er juist enthousiast van worden om The Flash naast meerdere verschillende Batmans te zien. Daar de Batman-trilogie van Nolan een bevredigend en gesloten einde had, is een terugkeer er een die men beter niet kan doen.

NieuwsFilm

meest populair