Algemeen

Warner Bros. knipte "te gewelddadig" gevecht uit 'Justice League'

Waarschijnlijk zien we de scène alsnog in de #SnyderCut!

door Jeffrey Kouters om 14:52 in Algemeen
Een stuntman die mee heeft gewerkt aan Justice League heeft onthuld waarom één van de meest veelbelovende scènes - een kneiterhard gevecht tussen de Parademons en Atlanteans - niet in de uiteindelijke bioscoopfilm te zien was. Warner Bros. zou de knokpartij te heftig hebben gevonden.

Joss Whedon, die het stokje van Zack Snyder overnam en de uiteindelijke bioscoopversie heeft opgeleverd van Justice League, lijkt veel duistere stukken uit de film te hebben weggeknipt en afgezwakt. Dit op verzoek van Warner Bros., die een meer familievriendelijk en lichthartig superheldenavontuur voor ogen had.

Een van de scènes die is opgeofferd is een gevecht tussen de Parademons en Atlanteans, waar we al het een ander van achter de schermen hebben gezien.

Stuntman Erol Ismail heeft onthuld dat Warner Bros. de opdracht heeft gegeven om die scène weg te knippen. De studiobonzen zouden het gevecht te gewelddadig hebben gevonden. Meer details kan Ismail echter niet geven, omdat hij een geheimhoudingsverklaring heeft ondertekend.

De kans is echter groot dat we deze gevechtsscène alsnog gaan zien in Snyders versie, die volgend jaar zowel als vierdelige serie als volledige prent zal worden uitgebracht op streamingdienst HBO Max.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Vond dat altijd al een vreemde scéne. Let maar eens goed op de achtergronden in die scéne. De scéne is amper begonnen of er drijven al verschillende levenloze lichamen. Waar komen die dan vandaan? Nou dat wordt nu dus duidelijk...

Decepticon

Avatar

Geheimhoudingsverklaring getekend, maar dit mag hij wel vertellen? Gaat toch ook nergens over.

Eddie Singer

Avatar

Te gewelddadig...? Echt waar...?
Een Tarantino-Justice League zal er dan wel niet inzitten.

Goku32

Avatar

Ik snap dat nooit waarom is dat te gewelddadig hebben ze nooit films zoals robocop of terminator gezien

NieuwsFilm

meest populair