Eerste trailer 'Borat: Subsequent Moviefilm'!

Sacha Baron Cohen is terug als de maffe Borat.

Niet Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan, maar Borat: Subsequent Moviefilm is de officiële, meer gangbare titel voor het vervolg op Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan uit 2006.

In de komedie is acteur en komiek Sacha Baron Cohen uiteraard weer het typetje Borat Sagdiyev, een journalist uit Kazachstan. Hij is een vrouwonvriendelijke en antisemitische man die wordt afgebeeld als een doorsnee man uit Kazachstan. Uiteraard met een dikke vette knipoog. Hieronder de trailer voor de tweede film.


Vanaf 23 oktober op Prime Video
De afgelopen maanden namen regisseur Jason Woliner en Cohen de film op en pas enige tijd geleden werd duidelijk dat hij met een tweede film bezig was. Voor een aantal scènes zou Cohen de grens flink hebben opgezocht aangezien hij een kogelvrijvest aan moest tijdens zijn poging om zijn 'slachtoffers' te confronteren met de opvattingen van Borat.

Borat zal in zijn Subsequent Moviefilm in de States op verschillende actuele thema's ingaan, denk aan de naderende presidentsverkiezingen en corona.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair