Video

Eerste trailer 'Borat: Subsequent Moviefilm'!

Sacha Baron Cohen is terug als de maffe Borat.

door Bram de Groot om 17:07 in Video
Niet Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan, maar Borat: Subsequent Moviefilm is de officiële, meer gangbare titel voor het vervolg op Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan uit 2006.

In de komedie is acteur en komiek Sacha Baron Cohen uiteraard weer het typetje Borat Sagdiyev, een journalist uit Kazachstan. Hij is een vrouwonvriendelijke en antisemitische man die wordt afgebeeld als een doorsnee man uit Kazachstan. Uiteraard met een dikke vette knipoog. Hieronder de trailer voor de tweede film.


Vanaf 23 oktober op Prime Video
De afgelopen maanden namen regisseur Jason Woliner en Cohen de film op en pas enige tijd geleden werd duidelijk dat hij met een tweede film bezig was. Voor een aantal scènes zou Cohen de grens flink hebben opgezocht aangezien hij een kogelvrijvest aan moest tijdens zijn poging om zijn 'slachtoffers' te confronteren met de opvattingen van Borat.

Borat zal in zijn Subsequent Moviefilm in de States op verschillende actuele thema's ingaan, denk aan de naderende presidentsverkiezingen en corona.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Dit word weer lachen. Alleen jammer dat het alleen op Amazon is.

Master Of Films

Avatar

adofmirosch "Een toost op Trump"

Cheers! Bottoms up! L'chaim! Smiley face

BTW: benieuwd of we ook Borat's zus weer eens kunnen zien. Smiley face

milo007

Avatar

Jammer dat het op Prime uitkomt en dat er een bijpersonage is in de vorm van zen dochter. Borat is het best solo net als alle ander Cohen typetjes.

Hyenas

Avatar

Is er een reden dat jullie het jammer vinden dat het op Prime uitkomt? Is een oprechte vraag. Ik vind het namelijk een heerlijke streamingdienst en zit er nog vaker op dan Netflix.

Jamal M

Avatar

Niceeeee

Master Of Films

Avatar

Je kan toch gewoon een 30 dagen trail nemen.
Prime heeft wel het grootste voordeel van alle streamingsdiensten, namelijk de prijs.

timdekw

Avatar

Ik ben juist aangenaam verrast dat de film op Prime verschijnt. En inderdaad een prima dienst met een erg leuk aanbod van steeds vaker recente titels en prima eigen series. Niks jammer aan. Smiley face

Overlord

Avatar

Idd, waarom erg dat het op prime komt ?
Een nieuwe film huren is al duurder dan een maandje prime. Kun je ook meteen 2 seizoenen van the Boys mee pakken Smiley face

STYD

Avatar

Wat je allemaal wel niet krijgt voor 2,99. Prime is top, kijk bijna geen Netflix of Disney. De kids nog wel. Enige reden dat ik nog lid blijf.

gbfan

Avatar

prime heeft nu ideal en is maar 2.99. dus niet zeuren mensjes

batmaster

Avatar

Over Prime: De eerste 6 maanden zijn inderdaad 2,99. Daarna wordt het 5,99. Netflix is 7,99 met het goedkoopste abonnement. Zo'n groot verschil is het nou ook weer niet.

Maar! Ik kijk echt heel erg uit naar deze film.

Master Of Films

Avatar

Newsflash:

President Trump en zijn vrouw Melania hebben corona. Dat heeft de Amerikaanse president bekendgemaakt op Twitter.

Chris23

Avatar

Its e niiiiice Smiley face

NieuwsFilm

meest populair