Domino-effect: Is ook Andrew Garfield weer te zien in 'Spiderman 3'?

Domino-effect: Is ook Andrew Garfield weer te zien in 'Spiderman 3'?

Het gedroomde Multiverse lijkt groter en groter te worden...

Niet lang na het nieuws dat Jamie Foxx wederom zijn opwachting zal maken als Electro (maar dit keer in de derde MCU Spider-Man-film) gonst er eveneens een andere naam door de wandelgangen, namelijk die van voormalig Peter Parker vertolker Andrew Garfield.

Garfield stond aan het begin van wat voor Sony een geheel eigen Cinematic Universe moest worden met spin-offs en sequels.

Helaas gooide de ontvangst en opbrengst van het tweede deel roet in het eten, maar dit lag zeker niet aan Garfield. Zijn portretering werd altijd door fans gewaardeerd, maar toch zorgde de 'verhuizing' naar Marvel voor de overmijdelijke hercasting van Tom Holland.

Details achter de terugkeer van Foxx moeten nog worden onthuld, maar vrijwel direct speculeerde men er op los en kwam het bekende multiverse ter sprake. Dit wordt een belangrijk onderdeel van Phase IV, in de serie WandaVision geïntroduceerd waarna Doctor Strange 2 het gaat uitdiepen.

Into The Spider-Verse
De makers kunnen natuurlijk alle kanten op om Electro naar het MCU te halen, hij kan een totaal andere versie uit een ander universum spelen of tevoorschijn komen uit een tijdlijn die synchroon loopt met The Amazing Spider-Man 2 waardoor deelname van Garfield logischer lijkt.

Aangezien zowel Marvel als Sony met de webslingeraar mogen 'spelen', kan het wellicht ook een opzet zijn voor de gedroomde live-action versie van Into The Spider-Verse. Hoewel alles nog nergens bevestigd is, zal menig fan hiervan gaan watertanden... Hoe klinkt dit gerucht voor jullie?

NieuwsFilm

meest populair