Disney+ voegde deze 5 nieuwe films toe afgelopen week

Dit zijn de nieuwe films die op Disney+ zijn verschenen de afgelopen week.

Het was een prima weekje op streamingdienst Disney+, met een aantal nieuwe releases deze week. We zetten in dit artikel de nieuwe films die je kan streamen voor je op een rij.

Chadwick Boseman: A Tribute for a King (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Halper | Cast: Robin Roberts, Chadwick Boseman
Een viering van het leven en het nalatenschap, de carrière van Chadwick Boseman. In deze documentaire wordt gekeken naar de culturele impact die hij zowel op als buiten het scherm heeft gemaakt. Beroemdheden van over heel de wereld geven hem een laatste eerbetoon.

Secret Society of Second Born Royals (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna Mastro | Cast: Elodie Yung, Skylar Astin, Greg Bryk, Julie Nolke
Deze familiefilm volgt de jonge Sam, gespeeld door Peyton Elizabeth Lee. Ze blijkt een opstandige prinses die op de tweede plaats in lijn staat voor de troon van het koninkrijk Illyria. De desinteresse van Sam is groot, maar ze komt in haar element als ze te horen krijgt dat ze superkrachten heeft en onderdeel is van een geheim genootschap.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Apted | Cast: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter
Edmund en Lucy moeten de complete zomer doorbrengen bij hun nare neefje Eustace. Op een dag, als ze met z'n drieën in een kamer zitten, komt het schilderij met de Dawn Treader erop tot leven en voor ze het weten zijn ze terug in Narnia. Koning Caspian heeft hun hulp nodig bij het zoeken van zeven edelen, die nodig zijn voor het redden van de wereld.

Horton (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jimmy Hayward, Steve Martino | Cast: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett, Will Arnett
HORTON is het verhaal over een fantasierijk olifantje dat in de bijzondere jungle van Nool woont. Op een dag hoort hij een noodkreet van een klein stofdeeltje dat door de lucht rond vliegt. Horton vermoedt dat er leven is op het stofdeeltje en hij is vastberaden om deze wereld te helpen, ondanks dat zijn omgeving denkt dat hij gek is geworden...

Big (1988)
Bekijk de afbeeldingRegie: Penny Marshall | Cast: Tom Hanks, Elizabeth Perkins, Robert Loggia, John Heard
Een twaalfjarige jongen zegt tegen een wensmachine op de kermis dat hij graag volwassen wil zijn. De volgende ochtend ontwaakt hij als dertigjarige. Hij weet een belangrijke speelgoedfabrikant ervan te overtuigen dat hij veel verstand heeft van kinderen en met name van hun speelgoedwensen.

NieuwsFilm

meest populair