Verwijderde Warlock uit 'The New Mutants' is best creepy!

Verwijderde Warlock uit 'The New Mutants' is best creepy!

Deze schurk zat niet in de recente Marvel-film.

Als je The New Mutants hebt gezien dan zag je ook de wat creepy schurken met de naam 'Smiling Men' in actie. Er zou eigenlijk een nog engere schurk in de Marvel-film hebben gezeten, maar die werd uiteindelijk niet gebruikt.

Via Instagram heeft ontwerper Deryl Braun ontwerpen onthuld voor de schurk Warlock. Hij werd verwijderd uit de plannen doordat hij niet in het budget paste en zou terugkeren in het tweede deel. De rol moest dan ingevuld worden door Sacha Baron Cohen.

"Een paar jaar geleden was deze klus mijn eerste film gerelateerde werk. Nogmaals bedankt aan @ironkladstudios en @ jfields217 hiervoor. Binnenkort komen er nog meer concepten uit. #wonder #thenewmutants," aldus Braun.


The New Mutants succesvol?
Tot op heden heeft de film van regisseur Josh Boone circa 40 miljoen dollar opgehaald bij een productiebudget van maximaal 80 miljoen dollar. Dit is uiteraard weinig, maar dit komt ook doordat de wereldwijde bioscopen een zeer wisselend deurbeleid hebben.

De ontvangst van The New Mutants bleek wel erg mager met 34% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. FilmTotaal recensent Thierry Verhoeven kwam tot een zeer redelijke 2,5 ster.

NieuwsFilm

meest populair