Armie Hammer en Lily James op eerste posters 'Rebecca'

Een remake van Hitchcock's gelijknamige film.

Wouter Drummen 5 oktober 2020 08:37 in Algemeen
Regisseur Ben Wheatley, o.a. bekend van Sightseers, komt met een nieuwe bewerking van Daphne du Maurier's gelijknamige roman na Alfred Hitchcock's versie. Deze zal al te zien zijn vanaf 31 oktober op Netflix. Nu zijn weer een aantal posters van de film verschenen.

Op de posters zien we de twee hoofdpersonages, Armie Hammer (o.a. bekend van Call Me By Your Name) en Lily James (o.a. bekend van Baby Driver). Hammer speelt Maxim de Winter, terwijl James zal optreden als zijn tweede echtgenote.

Kristin Scott Thomas, die in de huid zal kruipen van de huishoudster Mrs. Danvers, in eveneens op meerdere posters te zien. Julian House, de ontwerper van de posters, liet zich uit over haar aanwezigheid: ''Het romantische beeld van Mr. en Mrs. de Winter wordt uit evenwicht gebracht door de duistere aanwezigheid van Mrs. Danvers''. De posters zijn hieronder te zien.

Wat te verwachten?
Net zoals in Hitchcock's versie komt de nieuwe Mrs. de Winter erachter dat de aanwezigheid van de overleden vrouw Rebecca nog steeds van invloed is op haar man en diens personeel.

Regisseur Wheatley liet wel weten dat zijn film geen kopie van Hitchcock's versie wordt: ''Ik wilde iets maken waarin liefde een grotere rol speelt. Rebecca is zeker duister en heeft de nodige griezelige momenten, maar het gaat voornamelijk om twee mensen die verliefd zijn''.

NieuwsFilm