Algemeen

Gerucht: Ook Kirsten Dunst keert terug in 'Spider-Man 3'

De Spider-Verse begint bizarre vormen aan te nemen

door Niels van Arkel om 13:04 in Algemeen
Nadat bekend werd dat Jamie Foxx terugkeert als Electro in de eerstvolgende Spider-Man film, is de geruchtenstroom op gang gekomen. Naast een mogelijke terugkeer van twee vooraanstaande Spinnenmannen doet er ook een ander gerucht de ronde.

Volgens insider bij Sony Pictures Daniel Richtman overwegen de direct betrokkenen een terugkeer van Kirsten Dunst in haar iconische rol als Mary Jane Watson.

Tobey Maguire
In wat voor rol Dunst in de film op zal treden, is uiteraard niet bekend. Wel ligt het voor de hand dat het een een-tweetje zal zijn met Tobey Maguire's Spider-Man, want Dunst lijkt niet geschikt als love-interest voor de huidige Spider-Man.

Dane Dehaan
Diezelfde Richtman meldt ook dat Sony overweegt Dane Dehaan terug te halen in de rol van de New Goblin. Deze gedachte zou, in de lijn met de terugkeer van Foxx' Electro, helemaal niet zo gek zijn.Spider-Man 3 staat gepland voor december 2021 in de bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Benieuwd wie er morgen weer bij komt. :P

Renegade

Avatar

Twijfel heel erg over dit. Spiderverse. Hoeveel % is dit zeker dat het een mix is

GreenHornet

Avatar

eindelijk een Spiderman 3 hoe die echt had moeten zijn.

Master Of Films

Avatar

Rich Art "Benieuwd wie er morgen weer bij komt. :P"
Ik zal je alvast een tipje van de sluier gaan geven, ipv dat ik deze info morgen gaat vrijgeven. Hiermee heeft Filmtotaal meteen een wereldprimeur.

Ik word (helaas) morgen niet aangekondigd. Smiley face Sterker nog. Feige heeft mij nog steeds niet gebeld. Zelfs niet eens voor een cameo verschijning. Smiley face

Monojaxx

Avatar

Vind het maar een rare aanpak. 3 Spinnenmannen in één film, gaat nergens over. Krijg hier een déjà vu van naar Aliens vs. Predator achtige films. Of Jurassic World met hybride dinosauriërs terwijl er 1001 soorten geweest zijn om uit te kiezen. Rommelig en het heeft het net niet...

Sunspot

Avatar

Zo, die ziet er stukken minder uit en iedereen weet hoe HOllywood dan kan zijn.

Hoop dat als Tobey werkelijk terugkeert, we haar ook even zien, dat ze nog bij elkaar zijn.

MihoenBami

Avatar

Bij Into the Spiderverse werkte het met 6 versies van Spider-Man in één film. Ben benieuwd. Hoop vooral dat het ook echt een functie heeft in de film en in dienst staat van het verhaal.

Civilian Supreme

Avatar

Anders gewoon elke dag meerdere geruchten als nieuws brengen.
Misschien gewoon wachten tot het geen gerucht meer is en alles in 1x als echt nieuws brengen ipv opdelen in 30 berichten.

NieuwsFilm

meest populair