Algemeen

Schokkend: Keert deze schurk terug in nieuwe Spider-Man film?

Acteur in vergevorderde gesprekken met Marvel Studios

door Niels van Arkel om 00:15 in Algemeen
Redelijk schokkende geruchten vanuit Marvel Studios: Volgens de gerenommeerde filmbron The Hollywood Reporter zal acteur Jamie Foxx terugkeren in de Spider-Man franchise.

Hij zal opnieuw in de rol van Electro kruipen in de nieuwe Spider-Man sequel Spider-Man 3, die volgens de vele geruchten de naam Spider-Man: Homesick zal gaan dragen.Andrew Garfield
Foxx speelde eerder de rol van Electro in de tweede film uit de periode met Andrew Garfield als Peter Parker. De ontvangst van The Amazing Spider-Man 2 was niet best en ook de rol van Foxx kwam op veel kritiek te staan.Disney
Foxx is natuurlijk al in beeld bij de Walt Disney Company: Hij spreekt namelijk de stem in van het hoofdpersonage in de nieuwe Pixar-film Soul.

Sony en Marvel lijken de productie van de nieuwe film flink te hebben uitgesteld, waardoor de releasedatum wel eens in gevaar zou kunnen komen. Voorlopig staat de nieuwe Spider-Man flick in december 2021 te zien in de bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

In the amazing spiderman 2 was Jamie Foxx erg slecht in de rol als Max Dillon. Hij was een over the top super nerd met een fetisch voor spider-man. Die rol was zo ongeloofwaardig neergezet dat het me stoorde en me zelfs uit de film (verhaal) haalde. Als Electro ging het wel. Persoonlijk vind ik het maar een matige tot redelijke superschurk.

GreenHornet

Avatar

Begin van de SpiderVerse

Jeroenevertp

Avatar

Dit was de reden dat deze (2e) Spidermanserie moest eindigen, en nu komt hij opeens terug ?!

Sunspot

Avatar

Haha, wat een shitfilm was dat met Electro, zwaar overdreven en ongeloofwaardig

Veel te veel CGI ook, flashy, gewoon een slechte film, niet normaal meer

Civilian Supreme

Avatar

Electro hoort gewoon een kleine licht komische rol te hebben. Niet geschikt als hoofdvillain. Daarbij leek die Electro nergens naar.

NieuwsFilm

meest populair