Daniel Craig heeft een belangrijk advies voor de volgende James Bond

Slechts vier woorden!

Daniel Craig is nog eenmaal te zien als James Bond in No Time to Die. Tijdens een interview met Jimmy Fallon gaf hij alvast wat advies mee aan de acteur die hem op zal volgen.

Craig is sinds 2006 te zien als James Bond. Eigenlijk had zijn laatste film allang te zien moeten zijn, maar het coronavirus gooide roet in het eten en ondertussen staat de film gepland voor april volgend jaar. Het einde van Craigs tijd als James Bond laat dus nog even op zich wachten.

Alvast wat advies
Desalniettemin heeft Craig alvast wat advies voor de acteur die zo dapper is om in zijn grote schoenen te stappen. "Verpest het niet," aldus Craig. "Het is een prachtig, buitengewoon iets. Laat het beter achter dan hoe je het gevonden hebt."

Kortom: zijn opvolger zal ervoor moeten zorgen dat James Bond nog beter wordt. Voor Craig gold dat hij, toen hij begon met de rol, iets unieks met zich mee wilde brengen. Hij wilde niet doen wat eerder gedaan was, maar een eigen, nieuwe interpretatie en eigen draai aan het personage geven. Dat is met groot succes gelukt.

NieuwsFilm

meest populair