Chris Evans reageert op uitspraak van Trump: "Wees niet bang van Covid"

Chris Evans reageert op uitspraak van Trump: "Wees niet bang van Covid"

Captain America vs The President of America

Donald Trump werd twee dagen geleden uit het ziekenhuis ontslagen, nadat de president niet langer symptomen van het coronavirus vertoonde. Trump is redelijk snel van het virus afgekomen en laat dan ook weten dat we er niet bang voor hoeven te zijn, maar dat wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen.

Trump deelde het onderstaande bericht op zijn Twitter-pagina:



Dit schoot een grote groep mensen in het verkeerde keelgat. Zij gaan dan ook in tegen de uitspraak van de president en leggen uit waarom we het wel serieus moeten nemen. Niemand minder dat Captain America zelf, Chris Evans, liet eveneens van zich horen.

Evans vs Trump
Zo zei de acteur: ''Niet bang zijn voor het virus?! Jij wordt de hele tijd geholpen door de beste doktoren, die over de beste medicijnen beschikken. Denk je nu echt dat iedereen zich dat kan permitteren? Ik denk eerlijk gezegd dat je je wel bewust bent van het verschil, maar het je gewoon niks uit maakt''.



Tweede debat
Trump wil er weer vol tegenaan en zegt zelf ook klaar te zijn voor zijn tweede presidentiële debat met Joe Biden, dat gepland staat op donderdag 15 oktober in Miami. In Amerikaanse media stellen experts zich de vraag of het wel slim is van de president om dat debat aan te gaan en of hij dan eigenlijk niet nog in quarantaine zou moeten zitten, maar Trump denkt daar dus anders over.

Joe Biden gaf maandag al aan een debat ook te zien zitten, maar wel alleen na overleg met wetenschappers. Als zij oordelen dat het op een coronaveilige manier kan en het licht op groen zetten, zal Biden deelnemen.

NieuwsFilm

meest populair