3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Leuke en gave films met een hoop epische actie.

Dol op films met een epische uitstraling? Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie van die films die vermakelijk kunnen zijn! Of denk jij er anders over?

The Great Wall (2016)

Regie: Yimou Zhang | Hoofdrollen: Matt Damon, Willem Dafoe, Johan Philip Asbæk, Andy Lau, Pedro Pascal, Numan Acar, Tian Jing, Eddie Peng

Deze grootse epische fantasyfilm uit China met een aantal Hollywood-gezichten was een minimaal succesje in 2016. Grote namen Matt Damon en Willem Dafoe zien we in een actierijk spektakel vol middeleeuwse taferelen en fantasierijke monsters, in een Chinees jasje. Vaak mooi gemaakt.



2012 (2009)

Regie: Roland Emmerich | Hoofdrollen: Woody Harrelson, John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Danny Glover

Dit is misschien wel de moeder der rampenfilms en uiteraard komt deze van Roland Emmerich die ook films als The Day After Tomorrow en Independence Day opleverde. Met grote namen zien we hoe de aarde wordt getroffen door natuurrampen. Hele steden zien we verdwijnen.



Jumanji: The Next Level (2019)

Regie: Jake Kasdan | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Danny DeVito, Karen Gillan, Danny Glover

Dit vervolg op het succes uit 2017 gaat lekker verder in het sfeertje dat we dus al kennen. Opnieuw was de film een succes en dat is met name te danken aan The Rock, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. En ook zeker de nieuwkomers Danny DeVito en Danny Glover. Veel gekkigheid en veel actie, gewoon op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair