Cadeautje van Disney+: 'Soul' gratis online!

Cadeautje van Disney+: 'Soul' gratis online!

Disney verplaatst Pixar-film naar Disney+.

En weer is er een grote film van de filmkalender 2020 verdwenen. Dit keer is het Soul, de tweede grote animatiefilm van Pixar dit jaar. Dit keer verschuift Disney de film niet naar volgend jaar. Tijdens kerst komt deze namelijk gratis op Disney+ te staan.

The Walt Disney Company heeft dit bekend gemaakt via Bob Chapek, Chief Executive Officer. De film komt ook "gratis" op Disney+ te staan, dus je hoeft er dus ook niet extra voor bij te betalen, zoals dat nog wel gebeurde bij Mulan. Nog altijd betaal jij 21,99 euro om de film via Disney+ "als eerste" te zien.

"We zijn verheugd om Pixars spectaculaire en ontroerende Soul in december te delen met het publiek meteen via Disney+," aldus Chapek. "Een nieuwe originele Pixar-film is altijd een speciale gelegenheid, en dit echt hartverwarmende en humoristische verhaal over menselijke connectie en het vinden van een plek in de wereld zal een traktatie zijn voor gezinnen, om er tijdens de komende feestdagen samen van te genieten."


Ook in Nederland?
Er is wel een kleine slag om de arm voor de Nederlandse markt. De kans bestaat dat de film hier wel in de bioscopen komt, aangezien deze open zijn. Ook met Onward werd er een duidelijk andere strategie voor de Nederlandse markt gekozen.



NieuwsFilm

meest populair