Natalie Portman bevestigt heftige verhaallijn in 'Thor: Love And Thunder'

Ze gaan ervoor, Jane Foster heeft borstkanker...

Na de officiële bekendmaking van Natalie Portman's terugkeer in Thor: Love And Thunder en de bijbehorende onthulling dat het vierde deel de graphic novel van Mighty Thor gaat volgen (waarin 'haar' Jane Foster de hamer Mjölnir krijgt en zo de nieuwe dondergod wordt), rees de vraag over een ander aspect van die verhaallijn...

In de betreffende graphic novel lijdt Jane Foster namelijk ook aan borstkanker waar ze voor behandeld wordt. Echter wordt de kracht van deze behandeling telkens afgebroken als zij verandert in Thor. Regisseur Taika Waititi bleef lang mysterieus of hij dat wel of niet zou gebruiken.

Portman zegt nu dat het definitief in het script is verwerkt en dat ze al druk aan het trainen is: "Ik ben echt opgewonden. Ik begin spieren te krijgen. Hoe meer vrouwelijke superhelden er komen, hoe beter"!

Dat is geen humor
Een opmerkelijke beslissing van MARVEL die toch vooral bekend staat om diens luchtige toon. Ook na het succesvolle Ragnarok leek de reeks meer de komische kant op te gaan. We zijn benieuwd hoe Waititi dit (toch wel weer) donkere onderwerp respectvol in zijn film gaat verwerken.

Thor: Love And Thunder zal wereldwijd verschijnen in februari 2022.

NieuwsFilm

meest populair