Algemeen

Sacha Baron Cohen vreesde voor zijn leven tijdens deze levensgevaarlijke opname in 'Borat 2'

De acteur kwam nog maar net op tijd weg!

door Wouter Drummen om 14:12 in Algemeen
Sacha Baron Cohen kruipt terug in de huid van Borat voor de sequel genaamd Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan. De acteur ging weer erg ver voor de rol en een bepaalde scène liep bijna verkeerd af.

Een vermomde Cohen nam deel aan een rechtse rally en liet het publiek meezingen met een racistisch liedje, maar hierdoor braken er rellen uit. Dit was al even bekend, maar nu deelt de acteur ook wat erna gebeurde: ''Toen de organisatoren eindelijk het podium bestormden, repte ik mij naar een vluchtwagen die dichtbij stond geparkeerd. Een boze menigte stond echter in onze weg en begon op het voertuig te beuken met hun vuisten''

Wapens
''Ik had een kogelvrije vest aan onder mijn overall, maar dat leek mij niet genoeg aangezien sommige mensen met semiautomatische wapens zwaaiden'' gaat Cohen verder. ''Iemand trok de deur open en probeerde mij de auto uit te sleuren. Ik heb echt mijn volledige lichaamsgewicht moeten gebruiken om de deur weer dicht te trekken tot de auto zich een weg kon banen door de massa. Ik heb geluk gehad dat ik heelhuids kon ontkomen''.

Trump en Facebook
Cohen noemt het voorval voornamelijk angstaanjagend. De acteur weet echter dat zijn stunts ver gaan en mensen boos kunnen maken, maar hij vreest ook voor het voortbestaan van de democratie vanwege Donald Trump en Facebook: ''De president liegt gemiddeld 23 keer per dag. In Facebook, de grootste propagandamachine in de geschiedenis, heeft hij een trouwe bondgenoot gevonden''.

"Net nu zijn Amerikanen bijzonder vatbaar voor leugens en er is een overvloed aan complottheorieën ontstaan. Je moet ook oppassen met Facebook. Het algoritme versterkt opzettelijk inhoud die meer betrokkenheid genereert. Het is dan ook niet verrassend dat de top 10 van Facebook-berichten op de meeste dagen overwegend afkomstig zijn van rechtse experts en verkooppunten''.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Trump is niet diegene die liegt maar de Linkse Media.

Robbepost

Avatar

^ in zijn geval is het jokken.

Master Of Films

Avatar

Dus nog niet in staat om objectief naar de waarheid te gaan kijken.

Diepzinnig en dat op een vrijdag.
I'm impressed Sir Robbepost Smiley face

reporterdavid91

Avatar

@greenhornet zeker. Trump vind ik een uitstekend president.

Goku32

Avatar

Trump liegt niet maar die linkse debielle liegen alles bij elkaar. Trump zegt waar het op staat.

tomt

Avatar

@Goku32 Precies, ik ben een afgevaardigde van antifa-international B.V. en ik kan met trots in mijn hart bevestigen dat we de internationale pers in onze broekzak hebben.

Hiss

Avatar

@Goku32
Je woorden met 1 en 2 lettergrepen gaan goed. Nu nog oefenen op woorden met 3 lettergrepen: debielle moet zijn : debielen.

Je maakt hiermee ook direct duidelijk waarom je Trump zo goed snapt.

Gyros regime

Avatar

Ik ben eigenlijk wel benieuwd of de reageerders die in hun reactie pro Trump zijn dit menen of als grapje bedoelen:p

Brian72

Avatar

Ik lieg nooit, oh wacht nu doe ik het weer

SunChaser

Avatar

Baron neemt zn eigen beveiliging mee dus zo gevaarlijk zal t niet zijn. Wel de omgeving maar niet voor hem bedoel ik

NieuwsFilm

meest populair