'Het MCU gaat een hele rits R-Rated films uitbrengen'

'Het MCU gaat een hele rits R-Rated films uitbrengen'

Waaronder Deadpool 3 en Blade?

Lang dachten filmstudio's dat een R-Rated superheldenfilm weinig geld in het laatje zou kunnen brengen. Het zijn immers producten gemaakt voor de massa en een R-Rated film beperkt je publiek enigszins.

De film Deadpool liet met een verdienste van 780 miljoen dollar zien dat het wel degelijk zin heeft. En dus kwamen er sinds die tijd vier nieuwe R-Rated comicfilms uit, waarvan Joker de best verdienende is. Nu lijkt Marvel Studios zich ook te realiseren dat het soms van de PG-13 rating af zou kunnen stappen.

R-Rated films?
Volgens Mikey Sutton is Marvel-baas Kevin Feige mogelijk van plan om een hele rits R-Rated films en series te gaan maken. Die films worden dan onder 20th Century Studios uitgebracht, maar gemaakt door het team binnen Marvel Studios.

Films die we dan mogen verwachten zijn onder meer Deadpool 3, maar mogelijk wordt er ook gekeken naar Blade als R-Rated project. Zo kan Marvel Studios wat meer risico's nemen, zonder zijn publiek weg te jagen. Of het gerucht klopt is natuurlijk afwachten, maar het zou wel een manier zijn voor Marvel om de fans van de grofgebekte en gewelddadige Deadpool gerust te stellen.

NieuwsFilm

meest populair