Humor

Oe la la! Jeff Goldblum (67) maakt het shirtloze shot uit 'Jurassic Park' na

Opnieuw een belofte aan de fans ingelost...

door Arjen Rooseboom om 13:54 in Humor
Jeff Goldblum is ons er eentje en blijft ons trakteren op kiekjes achter de schermen op de set van Jurassic World: Dominion.

De acteur had kiezers aangespoord om zich te registreren en online stembiljetten aan te vragen voor de aankomende presidentsverkiezingen in november. Op zijn INSTAGRAM kon dat via een speciale link.

Wanneer 1.000 mensen dit deden, zou hij een bekende scène uit Jurassic Park naspelen. Toen dat doel werd bereikt, maakte hij een kopie van de 'chaos theory'-scène met Sam Neill in plaats van Laura Dern (bekijk hier).

Belofte maakt schuld
Goldblum beloofde nogmaals een recreatie bij de volgende 1.000 acties. Wederom hebben de mensen gesproken en de acteur heeft een foto geplaatst van wat voor velen misschien wel het meest iconische moment (naast de dino's dan) uit de film is geworden; een shirtloze Ian Malcolm. Toegegeven, voor iemand van bijna 70 mag Goldblum er nog zeker zijn!


Jurassic World: Dominion van terugkerend schrijver/regisseur Colin Trevorrow is onlangs helaas verplaatst en verschijnt nu pas in juni 2022.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Wat een speler.

noah81

Avatar

Whaha is toch gewoon goede humor

Sunspot

Avatar

Gangster!

Artificialis

Avatar

Die heeft na 27 jaar niets van zijn sex appeal verloren.

NieuwsFilm

meest populair