Algemeen

Ook deze Disney-attractie moet een reeks succesfilms gaan voortbrengen

De studio hoopt natuurlijk op de volgende 'Pirates Of The Caribbean'...

door Arjen Rooseboom om 06:00 in Algemeen
Na het geflopte The Haunted Mansion (2003) met Eddie Murphy, het redelijke Tomorrowland (2015) met George Clooney en uiteraard het immens succesvolle Pirates Of The Caribbean (2003-2017) met Johnny Depp, zoekt Disney Studio's driftig naar een nieuwe attractie waar ze een complete franchise omheen kunnen bouwen.

Het aankomende Jungle Cruise met Dwayne Johnson en Emily Blunt lijkt een goede kanshebber te zijn, maar tevens is er nog een ander concept in ontwikkeling en wel rondom de populaire dark coaster SPACE MOUNTAIN. Joby Harold is aangesteld om het scenario te schrijven.

Achtbaan in het donker
De afgelopen decennia zijn er meerdere versies van de SPACE MOUNTAIN opgedoken in verschillende pretparken over de gehele wereld. De rit heeft niet echt gedenkwaardige scènes of excentrieke personages, maar de live-action film zal de rit vooral als inspiratie gebruiken voor wat weer een 'echt familieavontuur' (waarschijnlijk in de ruimte) moet worden.

Harold zal het project mede-produceren en werkt momenteel eerst aan de Obi-Wan Kenobi serie en Army Of The Dead voor Zack Snyder.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

Its a small world.... the movie? Dat lijkt me wel wat.

NieuwsFilm

meest populair