5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag niet drie, maar vijf interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

La La Land (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a.
Jazzpianist Sebb en aspirant-actrice Mia worden verliefd en proberen elkaar te steunen bij het verwezenlijken van hun persoonlijke ambities en dromen. Seb, die het niet breed heeft, hoopt ooit een eigen jazzclub te kunnen openen en Mia, die van de ene naar de andere auditie rent, hoopt eindelijk een serieuze rol te scoren. Het hectische leven in Hollywood stelt hun liefde zwaar op de proef.

John Wick 3 - Parabellum (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, e.a.
John Wick slaat op de vlucht nadat hij een beruchte maffiabaas heeft omgelegd en er een miljoenenpremie op zijn hoofd is gezet. Met slechts één uur voorsprong en een leger meedogenloze huurmoordenaars achter hem aan, probeert Wick voormalige bondgenoten uit zijn internationale moordenaarsgilde te bereiken om zijn naam te zuiveren.

Mowgli (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a.
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Daardoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.

Once Upon a Time in Hollywood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, e.a.
De carrière van Rick Dalton, ooit de ster van een televisiewestern, zit behoorlijk in het slop. Toch probeert hij er samen met zijn stuntman en vriend Cliff Booth nog iets van te maken in Hollywood. De buren van Dalton zijn niemand minder dan regisseur Roman Polanski en zijn echtgenote actrice Sharon Tate, zeg maar gerust de nieuwe koning en koningin van de filmindustrie. Ondertussen wordt Hollywood opgeschrikt door de gruwelijke praktijken van Charles Manson en zijn hippiesekte.

Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a.
In de nabije toekomst wordt de aarde aangevallen door buitenaardse, spinachtige monsters. Kantoormajoor William Cage wordt, tegen zijn wil, naar het front gestuurd. Daar sterft hij al binnen enkele minuten. Toch ontwaakt hij weer: Cage is in een tijdsloop beland en beleeft de slag iedere keer opnieuw. Samen met supersoldate Rita Vrataski probeert hij in vele pogingen de ruimtewezens te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair