Foto's 'The Batman' tonen The Penguin, Selina Kyle en Carmine Falcone!

Foto's 'The Batman' tonen The Penguin, Selina Kyle en Carmine Falcone!

Nieuwe foto's voor The Batman laten schurken zien.

De afgelopen maanden werden vele films vertraagd en The Batman werd twee keer verplaatst. Eerst van juni 2021 naar oktober 2021 en voor nu staat de DC-film gepland voor maart 2022. Dit om ruimte te maken voor films die al af zijn en om druk weg te nemen van het productieproces.

De film van regisseur Matt Reeves wordt namelijk nog opgenomen en tijdens die opnames moet er rekening gehouden worden met heel wat veiligheidsmaatregelen. Dit levert opvallende setfoto's op en het is niet ondenkbaar dat een mondkapje ergens in de film per ongeluk in beeld komt.

The Penguin en Selina Kyle
Hieronder zie je via Just Jared een aantal van die setfoto's en op die foto's zien we niet alleen een berg mondkapjes en Robert Pattinson (Bruce Wayne / Batman), maar ook Zoë Kravitz (Selina Kyle / Catwoman) en John Turturro (Carmine Falcone). Ze lijken aanwezig te zijn bij een begrafenis, of iets dergelijks.


Op weer andere beelden zien we Colin Farrell als Oswald Cobblepot / The Penguin in actie. The Batman staat voorlopig op 4 maart 2022.





NieuwsFilm

meest populair