Ook Green Goblin als schurk in 'Spider-Man 3'?

Ook Green Goblin als schurk in 'Spider-Man 3'?

Het gerucht gaat dat deze opperschurk ook terugkeert.

Spider-Man 3 gaat de boel weer flink opschudden voor Peter Parker. Zo krijgt Doctor Strange een rol en gaan we ook Electro zien. Nu horen we dat er mogelijk nog een klassieke schurk te zien zal zijn in de film.

Volgens FandomWire is nog niet helemaal zeker welke slechterik uit de franchise de hoofdrol heeft. Volgens hen zou dat mogelijk zomaar eens Green Goblin kunnen zijn. De site denkt dat Dane DeHaan die rol zou gaan spelen, waarmee er naast Jamie Foxx's Electro dus nog een schurk uit The Amazing Spider-Man 2 terug zou keren.

Wie dan?
"Green Goblin zal ook terugkeren. Het is echter nog niet zeker of Willem Dafoe zich achter het masker zal verschuilen, aangezien zijn personage dood ging in de films van Sam Raimi, of dat deze Spider-Verse tijdlijn het allemaal zal verklaren. Maar mogelijk is het ook de versie uit The Amazing Spider-Man 2," schrijft de site.

De bron van FandomWire is niet bekend, dus voorlopig nemen we dit nieuwtje net als altijd met een korrel zout. Maar Spider-Man 3 lijkt wel plek te bieden aan het multiversum. Alles lijkt dus ineens mogelijk.

NieuwsFilm

meest populair