Video

Actievolle clip uit 'No Time To Die' toont 007 in het nauw op een brug!

Het wachten wordt er op deze manier niet makkelijker op...

door Arjen Rooseboom om 06:02 in Video
Allereerst met heel veel dank aan Spider-fan, want dit is inderdaad langs ons heen geglipt. Een onverwachtse clip uit No Time To Die is vorige week online verschenen waarin we één van de (waarschijnlijk) vele spectaculaire actiescènes kunnen aanschouwen.

We zien geheim agent James Bond (de afscheid nemende Daniel Craig) iemand achtervolgen op een brug, waarna hij wordt ingesloten door gewapende slechteriken in een auto en een motorrijder en hij met gevaar voor eigen leven van de brug springt. Bekijk de beelden hieronder:


Weer opgeschoven
No Time To Die was het eerste grote vroege slachtoffer van de Covid-19 pandemie en werd onlangs voor de 2e keer uitgesteld naar volgend jaar, nadat de release eerst nog heel lang volgende maand leek te bereiken. Vooral voor bioscopen zou dit een enorme 'boost' geweest zijn.

Helaas mocht het niet zo zijn en moeten we langer wachten, maar dit soort beelden tonen aan dat ieders geduld ruim beloond zal worden.

Zit jij net als Spider-fan ook al helemaal klaar voor april 2023 2022 2021?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Het zit in het begin van de film, zei Craig, dus het zal onderdeel zijn van de scène voor de main credits en titel song, vermoed ik, waarvan het gerucht ging dat die langer zou zijn dan die van The World Is Not Enough. En gezien de lengte van de film als geheel zou dat nog best eens kunnen.

Toch is de pest van zo'n kort stukje film dat je het volledig gaat analyseren: waarom zitten er touwen aan de binnenkant van zo'n brug? En waarom laten die zo makkelijk los?
Het zouden ook stroomkabels kunnen zijn, maar hang je die aan de binnenkant van een brug? (Meestal met dit soort details niet iets wat in de film zelf duidelijk wordt.)

Edit: je ziet een kastje zitten ergens (0:22), dus waarschijnlijk iets van elektriciteit of telecommunicatie. Ik ben nooit op de locatie geweest, dus het zou best nog wel eens echt zo kunnen zitten daar.

PRIME

Avatar

Ik hoef geen clips te zien als je je film weer uitstelt.

Mav Damian

Avatar

Spider-fan "dat je het volledig gaat analyseren: waarom zitten er touwen aan de binnenkant van zo'n brug?....."
Altijd leuk als je films gaat analyseren (is normaal ook), maar dit vind ik toch wel wat overanalysere. De redenen waarom dat er touwen zijn is voor dat Bond een manier zoekt om te ontsnappen bij een obstakel. Ook is dit voor de nodige indruk van entertainment en stuntwerk. De plaats waar dat ze dit hebben opgenomen is de Ponte Bridge Acquedotto en normaal gezien zijn er in het echt geen touwen of kabels.
Een verklaring dat de touw los geraakt is waarschijnlijk omdat het gezien wordt als een oude brug die niet 100% stevig is.
Er gebeuren zo vaak onlogische actiescenes waar beter niet altijd te veel over moet nadenken. Ik denk ook zeker bij de Bond films dat er vaak onlogische actiescènes zijn.

Spider-fan

Avatar

Mav Damian:

Grappig dat jij die brug echt kent. Ben je er geweest?

Ik analyseer in dit geval omdat het de enige scène is die we hebben, dus daar probeer je dan van alles over de film uit te halen. Dit is niet iets waar ik direct heel erg over val en je mag je fantasie gebruiken waarom die kabels er zijn.
En inderdaad wordt er bedoeld dat het een oude brug is, denk ik ook. Aan het begin van Quantum of Solace zie je een stad zo'n beetje ondergronds instorten en door de montage wordt min of meer gesuggereerd dat het door paardengetrappel komt van de festiviteiten in de stad. Het is zeker niet altijd logisch, maar gezien dat Bond op echte plaatsen wordt opgenomen, zoek ik er waarschijnlijk ook meer realisme in.

Lorenzo1989

Avatar

Spider-fan. Mss moet je minder citroenen eten en minder azijn drinken.

Spider-fan

Avatar

Zeker moeilijk? Die langere stukjes lezen?

NieuwsFilm

meest populair