'The Batman'-foto plaatst Batman, Penguin en Catwoman in één beeld

'The Batman'-foto plaatst Batman, Penguin en Catwoman in één beeld

Deze setfoto ziet er heel opvallend uit.

De afgelopen weken zijn er heel wat beelden van de set van The Batman online verschenen. Vandaag kunnen we er nog eentje aan toevoegen, en een bijzonder beeld ook nog.

Op de nieuwste foto zien we Robert Pattinson als Bruce Wayne, Zoe Kravitz als Catwoman en Colin Farrell als Penguin samen. En naast hen zie je ook nog eens John Turturro, die de rol van Carmine Falcone speelt in The Batman. Het beeld is op ComicBook.com te bekijken.

Korte tijd stilgelegd
De productie van The Batman werd korte tijd stilgelegd in september, toen hoofdrolspeler Robert Pattinson een positieve coronatest kreeg. Hij werd twee weken later opnieuw getest en had het virus toen niet meer, waarna de opnames zijn hervat. Sindsdien is de release wel flink uitgesteld, van 2021 naar 2022.

In The Batman zien we dat Bruce Wayne nog probeert uit te zoeken hoe hij het beste te werk kan gaan als Batman. Maar er vindt een hele reeks moorden plaats in Gotham City en het is aan hem om te proberen die te stoppen. Daarbij komt hij lijnrecht tegenover The Riddler te staan. Vanaf 4 maart 2022 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair