Algemeen

'The Batman'-foto plaatst Batman, Penguin en Catwoman in één beeld

Deze setfoto ziet er heel opvallend uit.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De afgelopen weken zijn er heel wat beelden van de set van The Batman online verschenen. Vandaag kunnen we er nog eentje aan toevoegen, en een bijzonder beeld ook nog.

Op de nieuwste foto zien we Robert Pattinson als Bruce Wayne, Zoe Kravitz als Catwoman en Colin Farrell als Penguin samen. En naast hen zie je ook nog eens John Turturro, die de rol van Carmine Falcone speelt in The Batman. Het beeld is op ComicBook.com te bekijken.

Korte tijd stilgelegd
De productie van The Batman werd korte tijd stilgelegd in september, toen hoofdrolspeler Robert Pattinson een positieve coronatest kreeg. Hij werd twee weken later opnieuw getest en had het virus toen niet meer, waarna de opnames zijn hervat. Sindsdien is de release wel flink uitgesteld, van 2021 naar 2022.

In The Batman zien we dat Bruce Wayne nog probeert uit te zoeken hoe hij het beste te werk kan gaan als Batman. Maar er vindt een hele reeks moorden plaats in Gotham City en het is aan hem om te proberen die te stoppen. Daarbij komt hij lijnrecht tegenover The Riddler te staan. Vanaf 4 maart 2022 in de bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PITT_movie

Avatar

Ik kan er niets aan doen, maar als ik Colin Farrell als Pinguin zie denk ik iedere keer dat het precies Val Kilmer is zonder make-up.

GizMogwai

Avatar

PITT_movie. Ik moet toegeven dat ik exact hetzelfde had toen ik 'm zag. Met Vall Kilmer zonder make up zou je hetzelfde resultaat hebben denk ik. Zou dus in de kosten schelen. ☺

Master Of Films

Avatar

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind Val Kilmer zo enorm veel op Val Kilmer lijken. Colin Farrell met Pinguin komt echt niet close.

Filmfan2

Avatar

Geef mij Danny DeVito maar!

Thiver

Avatar

‘Vall’, ‘Collin’... Weet niemand nog hoe je deze namen schrijft of moet de voorraad L’s zo snel mogelijk op?

Sunspot

Avatar

Yep, op die foto lijkt het Pinguin wel gespeeld door Val Kilmer.

Sowieso, waarom is Collin Farrel zo veranderd voor de rol

NieuwsFilm

meest populair