Helaas: Die mooie 'Spider-Man'-geruchten kloppen niet

Helaas: Die mooie 'Spider-Man'-geruchten kloppen niet

Andrew Garfield en Tobey Maguire zijn niet gecast in Spider-Man 3.

De afgelopen tijd hebben we meerdere geruchten gehoord over Spider-Man 3. Acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield ouden getekend hebben voor de film en terugkeren als hun Peter Parkers. Maar die verhalen kloppen niet.

Een tijd geleden gebeurde er iets opmerkelijks. Marvel Studios en Sony Pictures brachten Jamie Foxx terug als Electro. De acteur keert dus terug als de schurk die hij hiervoor speelde in The Amazing Spider-Man 2. Daardoor werd er gespeculeerd dat ook andere acteurs zouden terugkeren als Spider-Man.

Het klopt niet
ET Canada sprak met een woordvoerder van Sony Pictures en vroeg naar deze verhalen. Die was heel duidelijk: "Deze geruchten over castings zijn niet bevestigd." Studio's reageren lang niet altijd op dit soort geruchten, maar nu is Sony Pictures dus duidelijk: het verhaal klopt niet.

Dat betekent dat Tom Holland het voor nu alleen moet doen in zijn derde solofilm als Spider-Man. Daarin krijgt hij het hoe dan ook zwaar. Zijn geheime identiteit is onthuld en hij wordt neergezet als een moordenaar.

NieuwsFilm

meest populair