Cast 'LEGO Star Wars: The Holiday Special' breidt lekker uit

Cast 'LEGO Star Wars: The Holiday Special' breidt lekker uit

Billy Dee Williams en Anthony Daniels voegen zich bij de cast

Disney+ brengt alle helden uit het Star Wars-universum naar het platform voor de speciale Holiday Special van LEGO Star Wars. De film zal op 17 november, Life Day, verschijnen op de streamingdienst.

Zowel Billy Dee Williams als Anthony Daniels keren terug in hun rollen uit de originele trilogie: Lando en C3PO.

Rose Tico
Fanfavoriet van de vaste reaguurders van FilmTotaal is uiteraard Kelly Marie Tran als Rose Tico. Goed nieuws: zij keert ook terug! Sterker: de geruchten gaan dat haar rol groter wordt dan haar enigszins teleurstellende rol in The Rise of Skywalker

Clone Wars
Daarnaast keren er een aantal stemmen terug uit de Clone Wars-serie. Zo horen we Matt Lanter als Anakin Skywalker, Tom Kane als Yoda en Qui-Gon Jinn, James Arnold Taylor als Obi-Wan Kenobi en Dee Bradley Baker als verschillende Clone Troopers.

Bijzondere scenes
We hebben al een aantal bijzondere scènes in beeld gezien. Zo zien we op onderstaande foto's een episch gevecht tussen Rey en Darth Vader en zien we een aantal vooraanstaande Jedi uit de prequel-serie vechten tegen Stormtroopers uit de sequel-serie.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Poster
Er is deze week ook een speciale poster verschenen voor de eerste Holiday Special sinds 1978. Bekijk de poster hieronder.


Bekijk de afbeelding

LEGO Star Wars Holiday Special is vanaf 17 november te zien op Disney+

NieuwsFilm

meest populair