Video

Schitterende nieuwe trailer voor Pixars 'Soul' die exclusief op Disney+ te zien zal zijn

Deze nieuwe Disney-film is vanaf 25 december te streamen.

door Jeffrey Kouters om 14:08 in Video
Vorige week kwam Disney met een grootse aankondiging: Soul, de nieuwste animatiefilm van Pixar, zal niet meer worden uitgebracht in de bioscopen, maar rechtstreeks op Disney Plus verschijnen. Nu heeft de studio een gloednieuwe trailer van Soul gelanceerd en daarin wordt meer duidelijk over het verhaal van de film.

Soul gaat over een gepasioneerde muziekleraar genaamd Joe Gardner (Jamie Foxx), wiens ziel na een ongeluk wordt gescheiden van zijn lichaam en in The Great Before belandt. Dat is een wereld waar zielen hun persoonlijkheid ontwikkelen. Samen met 22 (Tina Fey) probeert hij zijn lichaam terug te vinden voordat het sterft en te ontsnappen aan een zielenjager genaamd Terry (Rachel House).

De film belooft weer een regelrechte Pixar-klassieker te worden. Op het moment van schrijven scoort Soul zelfs een perfecte 100%-score op Rotten Tomatoes.


Soul is vanaf 25 december exclusief te streamen via Disney Plus en in tegenstelling tot de eerdere release van Mulan hoeven abonnees voor deze film niet bij betalen om hem te kunnen bekijken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Han Trio

Avatar

Inside Out was een vreselijke film. Begon leuk, maar ontspoorde al snel. Als we dezelfde kant opgaan, hoef ik hem niet te zien.

suicide squad lid

Avatar

Han Trio dat is jou eigen mening maar ik vond inside out een fantastische film

NieuwsFilm

meest populair