Algemeen

Krijgt robotfilm 'Real Steel' met Hugh Jackman een sequel?

Regisseur Shawn Levy is voorzichtig enthousiast over de mogelijkheden.

door Zilko Tarici om 15:25 in Algemeen
Robot-boksfilm Real Steel met Hugh Jackman stamt alweer uit 2011, maar de liefde voor de film lijkt door de jaren heen alleen maar toe te zijn genomen. Sinds de film in Amerika op Netflix verscheen, staat de film steevast in de top 10 van best bekeken films. Hierdoor is het logisch dat er stilletjes weer wordt gesproken over een sequel.

Tijdens een interview met CinemaBlend werd regisseur Shawn Levy gevraagd naar de herleving van de film op Netflix en de mogelijkheid tot een vervolg. Levy antwoordde als volgt:

"Ik heef toe dat er gesprekken zijn gevoerd en e-mails zijn uitgewisseld over een mogelijk vervolg. Met wie ik die gesprekken heb gehad, ga ik niet verklappen."

Fans maken het mogelijk
In de week nadat Real Steel in Amerika op Netflix werd gezet, stond de film steevast in de top 3 meest populaire films op de streamingdienst. Levy was hier zeer enthousiast over:

"De hoeveelheid mensen die naar een film van tien jaar oud kijken is ongelooflijk. Het was surrealistisch om te zien. Hugh en ik zaten constant berichtjes over en weer te sturen toen dit gebeurde. Het was een geweldig gevoel. Real Steel is voor ons beiden een van de favoriete films die we hebben gemaakt."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Mooie film, is in principe gewoon de live action versie van The Iron Giant. Al mogen ze van mij alsnog wel een keer met de live action versie van The Iron Giant komen. Mèt Vin Diesel natuurlijk!

Goku32

Avatar

Leuke film, maar of er een deeltje 2 nodig is. Is niet echt nodig, want wat zal anders zijn dat we al gezien hebben

Gigan72

Avatar

@blocbuster
Die is er al Bumblebee.

Crush

Avatar

Leuke film, mag gerust een tweede deel van komen...

SteefL

Avatar

Ik had er een jaar geleden nooit van gehoord. Was dat bij meerderen van jullie zo? Was een positieve verrassing toen ik m downloadde en keek. Erg vermakelijk. Een sequel zou ik zeker ook kijken.

Gigan72

Avatar

^
Nee ik kon hem al heb hem ook op dvd.
Erg leuke film deel 2 is niet nodig maar zal deel 2 zeker wel kijken.

Fluffer

Avatar

Ja deze was echt leuk zonder kinderlijk te worden , een sequel zie ik nog wel zitten .

Decepticon

Avatar

Ik vind dit een fantastische film en normaal zou ik zeggen, veel te laat, maar ik heb altijd al heel graag een sequel willen zien.
Ik heb het altijd jammer gevonden dat Levy zich bezig hield met die Night at the Museum sequels ipv een Real Steel sequel, maar dat zal vast eerder van de studio's komen.
Dus ik zeg, kom maar op met die sequel!! Het is aan de makers om er een andere spin aan te geven, om niet in herhaling te vallen.

NieuwsFilm

meest populair