Krijgt robotfilm 'Real Steel' met Hugh Jackman een sequel?

Krijgt robotfilm 'Real Steel' met Hugh Jackman een sequel?

Regisseur Shawn Levy is voorzichtig enthousiast over de mogelijkheden.

Robot-boksfilm Real Steel met Hugh Jackman stamt alweer uit 2011, maar de liefde voor de film lijkt door de jaren heen alleen maar toe te zijn genomen. Sinds de film in Amerika op Netflix verscheen, staat de film steevast in de top 10 van best bekeken films. Hierdoor is het logisch dat er stilletjes weer wordt gesproken over een sequel.

Tijdens een interview met CinemaBlend werd regisseur Shawn Levy gevraagd naar de herleving van de film op Netflix en de mogelijkheid tot een vervolg. Levy antwoordde als volgt:

"Ik heef toe dat er gesprekken zijn gevoerd en e-mails zijn uitgewisseld over een mogelijk vervolg. Met wie ik die gesprekken heb gehad, ga ik niet verklappen."

Fans maken het mogelijk
In de week nadat Real Steel in Amerika op Netflix werd gezet, stond de film steevast in de top 3 meest populaire films op de streamingdienst. Levy was hier zeer enthousiast over:

"De hoeveelheid mensen die naar een film van tien jaar oud kijken is ongelooflijk. Het was surrealistisch om te zien. Hugh en ik zaten constant berichtjes over en weer te sturen toen dit gebeurde. Het was een geweldig gevoel. Real Steel is voor ons beiden een van de favoriete films die we hebben gemaakt."

NieuwsFilm

meest populair