Opvallend 'Mad Max'-gerucht ontkend

Opvallend 'Mad Max'-gerucht ontkend

Mad Max: Fury Road zou geen script hebben gehad???

Het komt wel vaker voor dat de opnames voor een film starten zonder een afgerond script of dat er nog grote wijzigingen in het script komen gedurende de opnames. Recent was er het opvallende gerucht dat de succesvolle vierde Mad Max-film Mad Max: Fury Road helemaal geen script zou hebben gehad.

Die geruchten heeft George Miller nu neergeschoten via IndieWire. De Oscarwinnende film met een fors budget zou wel een script hebben gehad volgens de regisseur. Hij vermoedt dat foto's met een kamer vol met storyboards het gerucht de wereld in hebben geworpen.


"Ik weet niet hoe het idee tot stand kwam dat Fury Road geen script had. Ik veronderstel dat het komt door de kamer vol met storyboards. Natuurlijk was er een script! Hoe hadden we het project anders kunnen presenteren aan een studio, cast en crew om hun interesse te wekken?"

Gewoon een script!
Miller kreeg steun van scriptschrijver Brendan McCarthy, die het script schreef met Miller en Nico Lathouris. Hij bestempelde via Twitter de geruchten zelfs als "verzonnen onzin" en dat bewijst maar weer dat er toch een hele berg onzin wordt verzonnen door de minder betrouwbare media in filmland, en ongetwijfeld daarbuiten.



NieuwsFilm

meest populair