Algemeen

Ook Wonder Woman en The Flash in 'The Batman'?

Naast Superman dan.

door Jim Pedd om 07:49 in Algemeen
Toch een wat opmerkelijk beeld van de set van The Batman. Nadat we eerder al Superman op de set zagen rondlopen, hebben we nu ook een foto te zien gekregen waar Wonder Woman op loopt. Het lijkt erop dat het om figuranten gaat die doen alsof ze een feest bezoeken.

Tijdens dat feest dragen de feestgangers allemaal klassieke kostuums die passen bij bepaalde helden. Zo zie je Superman, en dus ook Wonder Woman op de set rondlopen. Dat wijst erop dat de helden op de een of andere manier ook bestaan in dit filmuniversum van Matt Reeves. Mogelijk gewoon als comic-personages en niet als de echte helden die we kennen.

Andere wereld
Warner Bros. vertelde al eens dat de film van Matt Reeves zich in een heel ander universum afspeelt. "Je hebt de Aarde waar Batman zich afspeelt, en de Aarde van Justice League. En er zijn natuurlijk films als Joker, dat op geen van die twee bestaat. Het is allemaal onderdeel van hetzelfde multiversum. Matt Reeves kan zijn Gotham blijven uitbouwen en daar heeft hij geweldige plannen voor," aldus Walter Hamada tijdens het DC FanDome in augustus.

Interessant aan deze beelden van de filmset is wel dat het logo van The Flash mogelijk op de filmset te vinden is. Ditmaal geen Halloween-kostuum, maar een echt logo dat heel erg lijkt op dat van Barry Allen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm