Algemeen

Eerste setfoto van de heropnames van 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League komt volgend jaar ergens naar HBO Max.

door Jim Pedd om 08:18 in Algemeen
Het is al een tijdje geleden dat we iets nieuws te horen hebben gekregen over Zack Snyders Justice League. Waarschijnlijk omdat de regisseur en zijn crew zich voorbereiden op de heropnames die vorige maand aangekondigd werden.

Vandaag is voor het eerst een beeld verschenen vanaf de set van de film. Zack Snyder mag straks wat nieuw materiaal opnemen. Maar om hoeveel materiaal het gaat is niet duidelijk. Het beeld dat we te zien krijgen, wijst erop dat het voornamelijk om digitaal materiaal gaat, waar dus geen peperdure filmsets voor gebouwd hoeven te worden.

Eerste setfoto
Fabian Wagner, die de director of photography was van de film, keert ook voor deze film terug. Zijn camerastijl ga je dus gereflecteerd zien worden in deze vernieuwde versie van Justice League. En het was Wagner die op Instagram het beeld vanaf de filmset plaatste, waaruit blijkt dat er met een hele rits blue screens gewerkt wordt.

Zack Snyders Justice League wordt een miniserie van vier uur, die gemaakt wordt voor streamingdienst HBO Max. Die is in Nederland nog niet beschikbaar. Het is nog onduidelijk hoe de serie naar ons land komt.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Het is nog onduidelijk hoe de serie naar ons land komt.

Ik weet het wel. Downloaden maar

Jeroenevertp

Avatar

@chefry : Dat was ook het eerste wat ik dacht. Het is dus zeer duidelijk hoe de serie naar ons land komt Smiley face

SteefL

Avatar

Zwaar overhyped dit. Ik hou rekening met nauwelijks toegevoegde waarde. Puur instinctief hoor, ik weet niks meer hierover dan een ander.

KeesjeNL

Avatar

Ik kijk er nog steeds enorm naar uit. Maar hoe zit het met de soundtrack? Dat blijft de oorspronkelijke van Danny Elfman?

RobzZ01

Avatar

@KeesjeNL,

De oorspronkelijke score was die van Junkie XL. Tot Elfman m verving onder Whedon. Junkie XL keert nu ook weer terug wat alleen maar iets heel moois kan opleveren. De BvS score was fantastisch.

KeesjeNL

Avatar

@RobzZ01 Dank voor de info, ik kijk ernaar uit (ook de JunkieXL-soundtrack)

NieuwsFilm