Eerste setfoto van de heropnames van 'Zack Snyder's Justice League'

Eerste setfoto van de heropnames van 'Zack Snyder's Justice League'

Zack Snyder's Justice League komt volgend jaar ergens naar HBO Max.

Het is al een tijdje geleden dat we iets nieuws te horen hebben gekregen over Zack Snyders Justice League. Waarschijnlijk omdat de regisseur en zijn crew zich voorbereiden op de heropnames die vorige maand aangekondigd werden.

Vandaag is voor het eerst een beeld verschenen vanaf de set van de film. Zack Snyder mag straks wat nieuw materiaal opnemen. Maar om hoeveel materiaal het gaat is niet duidelijk. Het beeld dat we te zien krijgen, wijst erop dat het voornamelijk om digitaal materiaal gaat, waar dus geen peperdure filmsets voor gebouwd hoeven te worden.

Eerste setfoto
Fabian Wagner, die de director of photography was van de film, keert ook voor deze film terug. Zijn camerastijl ga je dus gereflecteerd zien worden in deze vernieuwde versie van Justice League. En het was Wagner die op Instagram het beeld vanaf de filmset plaatste, waaruit blijkt dat er met een hele rits blue screens gewerkt wordt.

Zack Snyders Justice League wordt een miniserie van vier uur, die gemaakt wordt voor streamingdienst HBO Max. Die is in Nederland nog niet beschikbaar. Het is nog onduidelijk hoe de serie naar ons land komt.



NieuwsFilm

meest populair