Algemeen

Moet je je zorgen maken over Dwayne Johnsons 'Black Adam'?

Gelukkig niet: de opnames beginnen binnenkort dan ein-de-lijk.

door Jim Pedd om 08:49 in Algemeen
Mocht je je hebben afgevraagd of Black Adam er nog wel zou komen, nu de film van het releaseschema van Warner Bros. gehaald is, hebben we goed nieuws. Acteur en hoofdrolspeler Dwayne Johnson heeft namelijk onthuld wanneer hij verwacht dat de opnames gaan beginnen.

Heel wat mensen kijken heel erg uit naar Black Adam. De film is al een decennium in de maak en al die tijd was Johnson eraan verbonden als hoofdrolspeler. En nu gaat de film er dus eindelijk snel komen. De acteur verwacht in de lente van 2021 te kunnen beginnen met de opnames.

Het verhaal
Als de film er dan eindelijk komt, krijgen we een bijzondere DC-films te zien. Het personage van Johnson, Black Adam, komt uit het land Kahndaq, waar magie en superkrachten voor vreselijke dingen zorgen. De mensen leven er in een soort gevangenschap en verlangen naar een redder in nood. Dat is Black Adam, die uiteindelijk zijn krachten niet in de hand had.

Daarop werd hij gevangen gezet door dezelfde tovenaar die hem krachten gaf. 5.000 jaar later komt hij weer vrij en heeft Black Adam grootse ambities. Die gaat hij proberen te vervullen met Hawkman, Cyclone, Doctor Fate en Atom Smasher, met wie hij de Justice Society of America zal vormen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jeroenevertp

Avatar

Deze lijkt mij heel erg leuk ! Jammer dat het steeds opgeschoven moet worden, maar het is niet anders

Civilian Supreme

Avatar

Is er hier serieus iemand die zich zorgen zou maken over deze film?!

NieuwsFilm