Algemeen

Keert Kevin Costner terug in 'Zack Snyder's Justice League'?

Zack Snyder's Justice League zou Pa Kent terug kunnen brengen toch?

door Jim Pedd om 07:01 in Algemeen
Acteur Kevin Costner wil niet ingaan op de vraag of zijn personage, Pa Kent, terug keert in Zack Snyders Justice League. Hij was in de eerste DCEU-films van Zack Snyder te zien, dus de kans lijkt groot.

Snyder mocht na een jarenlange fancampagne eindelijk zijn visie op Justice League maken. Dat nadat hij in 2017 vertrok bij het project, na een tragedie binnen zijn gezin. Warner Bros. gooide daarop de hele film om en het project viel behoorlijk tegen. Maar nu mag hij dus aan de slag met zijn versie van de film.

Keert Costner terug?
"Ik weet het niet. Je wil ook niet te veel van dit soort dingen verklappen in het leven. Jullie stellen goede vragen. Maar ik kan er niets over vertellen," aldus Costner die het daarmee in het midden liet. Het zou kunnen dat hij inderdaad niet terug keert, aangezien Snyder nog niets heeft gezegd over die terugkeer in de media.

Binnenkort beginnen de heropnames voor Snyders Justice League. Hoe lang die gaan duren is nog niet bekend. Naar het schijnt heeft de regisseur vele miljoenen gekregen om de film af te maken. De release staat gepland als vierdelige miniserie, speciaal voor streamingdienst HBO Max.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Ja maar als Costner terug komt, dan is het toch alleen voor een flashback.
Zo heel spannend is dat toch niet?

Of komt hij terug als superheld ofzo?

Civilian Supreme

Avatar

^hij blijkt na al die jaren Darkseid te zijn.

NieuwsFilm