Algemeen

'Thor: Love and Thunder' brengt weer heel nieuwe versie van het personage

Chris Hemsworth heeft er duidelijk zin in.

door Jim Pedd om 07:58 in Algemeen
Acteur Chris Hemsworth belooft dat als we Thor: Love and Thunder te zien krijgen, de film echt heel anders wordt dan wat we tot nu toe gezien hebben. De acteur is straks samen met Natalie Portman te zien in de film van Taika Waititi en daarin krijgt Portmans Jane Foster de rol van Thor.

"Ik kijk er echt heel erg naar uit, vooral omdat we weer iets heel nieuws doen dan de afgelopen films. Ik denk dat we elke keer weer een heel nieuwe versie van het personage gebouwd hebben, en mensen verwachten daardoor ook nu weer iets heel nieuws. Dus dat wordt wat," belooft Hemsworth.

Jane Foster
In deze nieuwe MCU-film zal Jane Foster de nieuwe Thor worden. Zij neemt straks dus de hamer van Thor over als uitverkorene. De actrice vertelde nog niet zo heel veel over haar rol, al heeft ze er wel duidelijk zin in. "Ik ben al aan het trainen, om spieren op te bouwen," aldus Portman in een recent interview.

Aangezien de comics gevolgd worden, krijgt Portmans personage de diagnose van kanker en zal ze haar uiterste best doen om iets goeds te doen met haar laatste maanden op Aarde. Dat levert straks weer een knotsgekke Thor-film op. De film draait vanaf 11 februari 2022 in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

fulkano

Avatar

Ben benieuwd!

NieuwsFilm