Algemeen

'Dwayne Johnson in 10 DCEU-films te zien als Black Adam'

Het gerucht gaat dat de acteur wel heel veel te zien is straks.

door Jim Pedd om 08:33 in Algemeen
Warner Bros. zou wel heel enthousiast zijn over het idee van Dwayne Johnson in het DCEU. De acteur werkt al een kleine tien jaar aan Black Adam, een film waarin hij een eeuwenoude antiheld gaat spelen. En als het aan Warner ligt, wordt dat mogelijk lang niet de enige.

Daniel Richtman plaatste op zijn Patreon-account dat Warner Bros. van plan is om een megadeal te sluiten met Dwayne Johnson. "Ze willen The Rock strikken voor heel veel films, maar liefst tien!" aldus Richtman.

Black Adam
Of we Richtman moeten geloven is even de vraag, maar grote contracten zijn niet heel ongewoon in dit soort franchises. Tegelijk is Dwayne Johnson dan weer een acteur met zo'n grote status dat hij zich vermoedelijk niet zomaar laat strikken voor maar liefst tien films. Tenzij daar een immens geldbedrag tegenover staat.

Hoe dan ook zal Johnson eenmaal te zien zijn als Black Adam. Zijn personage heeft 5.000 jaar opgesloten gezeten als we hem te zien krijgen in het heden. Hij is dus woedend en vastbesloten om wraak te nemen op de mensen die verantwoordelijk waren.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Copy / paste Robert Downey jr ?
En zo hopen het succes te kunnen evenaren ?

Master Of Films

Avatar

Overlord "Copy / paste Robert Downey jr ?"

Wat denk jezelf. Als de volgende zin al geen alarmbellen gaan rinkelen...
Daniel Richtman plaatste op zijn Patreon-account
Waarom zou je geruchten gaan verspreiden waarvoor je moet betalen? Als dit een verdienmodel is van Richtman, nou dan weet je al meer dan genoeg. Daarbij doet Johnson veel al zijn eigen PR. Als Johnson in 10.000.000 DCU films te zien zal zijn, dan laat hij wel weten via sociale media. Dat is een gegeven.

Jeroenevertp

Avatar

Dit soort zaken wordt toch helemaal niet zo groot en zóver van tevoren gepland ? Je weet helemaal niet zeker of het aanslaat, en dan ga je The Rock al voor 10 films contracteren. Dit heeft een hoog speculatief gehalte. Ik erger me kapot aan dit soort artikelen. Wanneer het over superheldenfilms gaat kan men alleen nog maar in superlatieven praten.
Er komen 3 films met Henry Cavill...... Oh nee ...... Toch maar niet .......
En nu weer 10 films met Black Adam ? Waar slaat dit op ?

NieuwsFilm