'Dwayne Johnson in 10 DCEU-films te zien als Black Adam'

'Dwayne Johnson in 10 DCEU-films te zien als Black Adam'

Het gerucht gaat dat de acteur wel heel veel te zien is straks.

Warner Bros. zou wel heel enthousiast zijn over het idee van Dwayne Johnson in het DCEU. De acteur werkt al een kleine tien jaar aan Black Adam, een film waarin hij een eeuwenoude antiheld gaat spelen. En als het aan Warner ligt, wordt dat mogelijk lang niet de enige.

Daniel Richtman plaatste op zijn Patreon-account dat Warner Bros. van plan is om een megadeal te sluiten met Dwayne Johnson. "Ze willen The Rock strikken voor heel veel films, maar liefst tien!" aldus Richtman.

Black Adam
Of we Richtman moeten geloven is even de vraag, maar grote contracten zijn niet heel ongewoon in dit soort franchises. Tegelijk is Dwayne Johnson dan weer een acteur met zo'n grote status dat hij zich vermoedelijk niet zomaar laat strikken voor maar liefst tien films. Tenzij daar een immens geldbedrag tegenover staat.

Hoe dan ook zal Johnson eenmaal te zien zijn als Black Adam. Zijn personage heeft 5.000 jaar opgesloten gezeten als we hem te zien krijgen in het heden. Hij is dus woedend en vastbesloten om wraak te nemen op de mensen die verantwoordelijk waren.

NieuwsFilm

meest populair