Algemeen

Alleenheerschappij Marvel doorbroken door... Sonic!

Een Marvel Cinematic Universe-loos filmjaar.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Als Black Widow in mei 2021 in de bioscopen verschijnt, dan hebben we bijna twee jaar geen film in het Marvel Cinematic Universe gezien. En dat betekent ook dat Marvel Studios heel 2020 droog staat op het witte doek. En dit betekent weer dat de Disney-studio niet de superheldenkaskraker van dit jaar oplevert.

Van 2010 tot en met 2019 leverde Marvel Studios ieder jaar de hoogst scorende superheldenfilm af. In 2021 zal dit een film van Warner Bros. zijn. Eerder dit jaar wist Birds of Prey ruim $200 miljoen om te zetten en die score wordt waarschijnlijk verbeterd mocht Wonder Woman 1984 eind dit jaar verschijnen.

Andere genrefilms
Als we kijken naar het bredere genre dan lijkt Sonic the Hedgehog tot op heden de hoogste score neer te zetten. De live action-animatiefilm noteerde maar liefst $308 miljoen. En ja, Sonic is uiteraard ook een soort van held met buitengewone krachten.

Mocht de bioscoopkalender in 2021 standhouden, dan wordt het een ware superheldenclash op het witte doek met de Marvel-films Morbius, Black Widow, Venom: Let There Be Carnage, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals en Spider-Man 3.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

It takes AGES < to be this good... oh, wait...

Jezegtmaar

Avatar

"Birds of prey" score gaat verbeterd worden door Wonder Woman? Buiten dat het allebei DC films waren hebben de twee niks met elkaar te maken. De enige film dat die score gaat verbeteren zou "The suicide Squad" zijn. Omdat ze dezelfde personage hebben.

Nooit zou ik na een film van het kaliber van Wonder Woman, die tragikomedie zoals "birds of prey" willen kijken, die bekend stond voor hoe slecht ie was

TheOtherOne343

Avatar

Birds of Prey is veel beter dan Wonder Woman

NieuwsFilm

meest populair