Letitia Wright over 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman

Letitia Wright over 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman

Een nieuwe Black Panther lijkt er voorlopig niet te komen.

Alweer bijna twee maanden geleden was er het nieuws dat acteur Chadwick Boseman was overleden aan de gevolgen van darmkanker. De acteur speelde al een paar keer de rol van Black Panther in het Marvel Cinematic Universe.

Tot op heden gingen er nog weinig mensen van Marvel in op wat zijn overlijden voor gevolgen heeft voor het voor mei 2022 geplande vervolg op Black Panther uit 2018. Nu is het actrice Letitia Wright die de stilte doorbreekt. In gesprek met Porter zei ze het volgende.


"We rouwen nog steeds om Chad, dus daar wil ik niet eens aan denken,. De gedachte om het zonder hem te doen is nogal vreemd. We zijn op dit moment alleen maar aan het rouwen en proberen iets van licht te vinden."

Black Panther 2 in 2022
In Black Panther is Wright te zien als Shuri, de zus van Bosemans T'Challa / Black Panther. Al na de eerste film waren er geruchten dat Shuri op den duur de Black Panther-rol zou kunnen gaan overnemen. Of dit gaat gebeuren en of regisseur Ryan Coogler de film voor 2022 zal opnemen valt te betwijfelen.

Gelukkig voor de MCU-fans heeft Marvel genoeg andere plannen op de plank. Het lijkt er verdacht veel op dat Ant-Man 3 het gaatje in de Marvel-kalender gaat opvullen.

NieuwsFilm

meest populair