Algemeen

Letitia Wright over 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman

Een nieuwe Black Panther lijkt er voorlopig niet te komen.

door Bram de Groot om 13:29 in Algemeen
Alweer bijna twee maanden geleden was er het nieuws dat acteur Chadwick Boseman was overleden aan de gevolgen van darmkanker. De acteur speelde al een paar keer de rol van Black Panther in het Marvel Cinematic Universe.

Tot op heden gingen er nog weinig mensen van Marvel in op wat zijn overlijden voor gevolgen heeft voor het voor mei 2022 geplande vervolg op Black Panther uit 2018. Nu is het actrice Letitia Wright die de stilte doorbreekt. In gesprek met Porter zei ze het volgende.


"We rouwen nog steeds om Chad, dus daar wil ik niet eens aan denken,. De gedachte om het zonder hem te doen is nogal vreemd. We zijn op dit moment alleen maar aan het rouwen en proberen iets van licht te vinden."

Black Panther 2 in 2022
In Black Panther is Wright te zien als Shuri, de zus van Bosemans T'Challa / Black Panther. Al na de eerste film waren er geruchten dat Shuri op den duur de Black Panther-rol zou kunnen gaan overnemen. Of dit gaat gebeuren en of regisseur Ryan Coogler de film voor 2022 zal opnemen valt te betwijfelen.

Gelukkig voor de MCU-fans heeft Marvel genoeg andere plannen op de plank. Het lijkt er verdacht veel op dat Ant-Man 3 het gaatje in de Marvel-kalender gaat opvullen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Erik Killmonger. Find a way en iedereen accepteert het, bovenal de cast.

Sunspot

Avatar

Laat het gewoon zitten, heel dat Wakanda is ook niet veel aan.

Breng hem later keer terug, misschien dat hij een zoon of zo had, die de nieuwe BP wordt.

Decepticon

Avatar

Wat mij betreft laten ze Black Panther ook voor wat het is en stop er gewoon mee. Maak geen 2e film, maar ik denk dat ze Shuri de nieuwe Black Panther maken. Dat is het meest voor de hand liggend en kan Disney nog meer woke gaan.
Ik ben benieuwd of Coogler nog wel een 2e film wil maken zonder Boseman en of er een compleet nieuw script moet komen.

Colruiter

Avatar

Laat dat tweede deel maar, laat Black Panther staan als het monument dat het geworden is. De film is uiteindelijk meer een symbool geworden dan een superheldenfilm en Chadwick is meer dan ooit de verpersoonlijking van dat symbool geworden, dus laat Black Panther rusten.

Luizelgespuizel

Avatar

Black Panther zelf was een van de minste dingen uit de hele film, Michael B Jordan steelde de show. Totaal geen probleem mee als hij Black Panther vervangt.

NieuwsFilm