Celebrity

Matthew McConaughey's vader stierf tijdens seks

Het was zijn gewenste dood.

door FilmTotaal om 15:23 in Celebrity
De met een Oscar bekroonde acteur Matthew McConaughey heeft zijn eigen autobiografie uitgebracht, genaamd Greenlights. Hier gaat hij ook in op de dood van zijn vader, die in 1992 wel op een 'speciale' manier overleed.

Zijn vader, James McConaughey, stierf namelijk tijdens seks. Dit laat de 50-jarige acteur weten: ''Mijn moeder belde me: 'Je vader is dood'. Ik kon het niet geloven. Ik dacht altijd dat hij onsterfelijk was en dat niets of niemand hem kapot kon krijgen. Maar mijn moeder wel dus. Hij zei altijd tegen mijn broers en mij dat hij zou sterven tijdens een vrijpartij met onze moeder. En dat is wat er gebeurde. Hij kreeg een hartaanval toen hij een climax bereikte''.

Ouders
De in 1929 geboren vader van McConaughey had een knipperlichtrelatie met zijn vrouw Kay. Zo gaat de Dallas Buyers Club-acteur verder: ''Er zijn momenten geweest dat het minder tussen ze ging. Soms waren ze gewelddadig. Dat was gewoon hun manier van doen. Twee keer gescheiden, maar ook weer drie keer met elkaar getrouwd''.

NieuwsFilm