Algemeen

Jamie Foxx wordt vampierjager in 'Day Shift' voor Netflix

De samenwerking aan 'Project Power' beviel blijkbaar...

door Arjen Rooseboom om 10:04 in Algemeen
Eerder dit jaar speelde Jamie Foxx in het bedenkelijke(?) Project Power (2 sterren van FT) op NETFLIX. Nu heeft de streamingdienst aangekondigd dat ze opnieuw met de 52-jarige acteur in zee gaan voor een actie-horror-drama met de voorlopige titel Day Shift.

In de film speelt Foxx (die ook fungeert als uitvoerend producent) een hardwerkende vader die gewoon een goed leven probeert te geven aan zijn snuggere 8-jarige dochter. Maar in werkelijkheid is zijn baan als schoonmaker in een zwembad van Californië een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten; het opjagen en doden van vampiers.

Makers 'John Wick'
Regisseur van dienst is J.J. Perry en leuk detail: Onder andere Chad Stahelski (de John Wick franchise) is aan het project verbonden, evenals schrijver Shay Hatten die verantwoordelijk was voor het script van John Wick: Chapter 3 - Parabellum en momenteel schrijft aan Chapter 4.

Daarnaast heeft hij tevens het script gepend voor Zack Snyders Army Of The Dead, welke volgend jaar eerst nog op NETFLIX gaat verschijnen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Klinkt hartstikke tof. Goed bezig Netflix en goed bezig Foxx.

kokosnoot

Avatar

Vind het prima zolang het maar niet kinderachtig is qua humor. Wil geen buffy II maar gewoon beetje dark en spannend.

NieuwsFilm

meest populair