Algemeen

Geinige foto eerste script meeting 'Thor: Love and Thunder'

Thor: Love and Thunder is begonnen met de pre-productie.

door Jim Pedd om 06:31 in Algemeen
Acteur Chris Hemsworth deelde een hilarische foto van regisseur Taika Waititi tijdens een script meeting over Thor: Love and Thunder. De camera's gaan in januari rollen, maar het werk aan de film is al begonnen.

Aan het einde van de zomer kwam actrice Natalie Portman bijvoorbeeld aan in Australië en nu deelde Hemsworth een foto van een script meeting met filmmaker Waititi. Maar het lijkt erop dat de regisseur er moeite mee had, hij ligt namelijk te slapen.

Geinige foto
"Geweldige eerste script meeting rond Thor: Love and Thunder, met onze immer angstloze leider Taika Waititi," grapt Hemsworth. "Mijn aantekeningen waren zo gedetailleerd en intens, dat de enige manier voor Taika om ze goed te absorberen, zichzelf in rollen in een strakke cocon was."

Dat levert een geinig beeld op, dat je onderaan dit bericht kan bekijken. In Thor: Love and Thunder keert Jane Foster terug. Zij zal het overnemen van Thor en mag straks de hamer Mjölnir gebruiken. Vanaf 11 februari 2022 in de bioscoop.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Vreemd, hij is al in Australië dus dat lijkt me eigenlijk wel 'Down Under' genoeg...? Wel handig zo'n extra groot mondkapje waar je jezelf helemaal in kunt rollen wanneer je er even genoeg van hebt!

Master Of Films

Avatar

@Xeno.

Taika is namelijk opgerold als een Taco.

Rob

Avatar

@MoF
Taco waititi

Of nu ik dit type is het niet meer een burrito?

Sunspot

Avatar

Hoop nie tda tze hem ook gaan verneuken, Thor is enige zowat wat nog cool is, samen met WAnda

Maar goed, ben allang klaar met het MCU, alleen Thor is nog cool eigenlijk, Wanda ook, maar ze heeft nooit de kans gekregen, aankomende film over haar zal ook wel niet veel soeps zijn

Serieus, DCEU en anderen kunnen nu hun kans pakken, voordat de Xmen en FF4 komen :D

NieuwsFilm

meest populair