Featured

Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Original Films ooit

Netflix heeft zijn lijstje van een forse update voorzien.

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
In juli gaf Netflix de meest recente top tien best bekeken Original Films vrij. Vandaag krijgt die lijst een update. Op de ranglijst is Extraction nog altijd de best bekeken film, maar de lijst heeft wel flink wat toevoegingen gekregen.

Het gaat goed met Netflix Originals, blijkt als je kijkt naar deze nieuwe lijst. Er staan maar liefst zes titels op die sinds maart verschenen zijn op de streamingdienst. We zetten ze voor je op een rij.
#1: Extraction, 99 miljoen views: Tyler Rake moet een Indiaas jongetje dat ontvoerd is in de hoofdstad van Bangladesh zien te bevrijden uit handen van terroristen.
#2 Bird Box, 89 miljoen views: Als je ze ziet, ben je dood. Een vrouw moet samen met haar kinderen een reis van twee dagen maken naar een plek waar ze normaal zouden kunnen leven. Maar kom daar maar eens eerst.
#3 Spenser Confidential, 85 miljoen views: Spenser is als oud-agent net vrijgelaten uit de gevangenis, maar wordt snel weer in de onderwereld van Boston gezogen. Hij achterhaalt samen met een MMA-vechter de waarheid.
#4 6 Underground, 83 miljoen views: Een groep mensen zet hun eigen dood in scène om vervolgens van de achtergrond criminaliteit te bestrijden.
#5 The Old Guard, 78 miljoen views: Een stel onsterfelijke mensen voert gevaarlijke missies uit om mensen te beschermen. Maar hun geheim dreigt achterhaald te worden.
#6 Enola Holmes, 76 miljoen views: Sherlock Holmes heeft een jonger zusje, Enola, dat besluit zelfstandig op zoek te gaan naar hun spoorloos verdwenen moeder.
#7 Project Power, 75 miljoen views: Slik een pilletje en ontwikkel superkrachten. Het zorgt voor een forse toename van de criminaliteit, waarop een agent zijn best doet om de criminele groep achter de drug te stoppen.
#8 Murder Mystery, 73 miljoen views: Op het enorme jacht van een bejaarde miljardair vindt een familiebijeenkomst plaats, waar zich ook een politieagent uit New York bevindt. Aan hem en zijn vrouw de taak om de moord op te lossen.
#9 The Kissing Booth 2, 66 miljoen views: De LAT-relatie van Elle en Noah komt flink onder druk te staan.
#10 The Irishman, 64 miljoen views: Het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran, een huurmoordenaar die een rol zou hebben gehad in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

6 underground en spencer confidential ook echt 2 toppers

Dawgruule

Avatar

6 underground was echt een boutfilm, super langdradig

Q Jones18

Avatar

Ben normaal echt wel fan van Markie Mark maar Spencer confidential is wel echt een kut film

Crush

Avatar

Vreemd want daar staan toch wel wat mindere films tussen.

RobzZ01

Avatar

The Kissing Booth 2 meer dan The Irishman... man man man

David Mills

Avatar

6 underground is gewoon niet om aan te zien, een van de slechtste films van 2020.

Decepticon

Avatar

6 Underground, Jezus man zelfs Michael Bay is het verleerd om een goede actiefilm te maken.

Het leuke nog deze films is dat we nooit zullen weten wat deze films hebben opgebracht of zullen opbrengen, want net zoals bij tv-zenders, moet het geld terug verdiend worden met abonnementsgeld.

chefry1983

Avatar

Extraction vond ik een prima film. Zeker die lange shots waren erg gaaf
Birdbox vond ik een boutfilm, veel te saai en enorm langdradig.
The old guard was een prima vermakelijke film in mijn ogen
Mulder mystery was heel erg flauw maar ja, Adam sandler

LeonardoPacino

Avatar

Het feit dat 'The Irishman' zo laag staat zegt genoeg over het huidige filmpubliek, helaas.

NieuwsFilm

meest populair