Video

Netflix voor Oscars? Geweldige trailer 'Mank' van David Fincher!

Begin december verschijnt de film met onder meer Gary Oldman, Amanda Seyfried en Lily Collins.

door Bram de Groot om 08:59 in Video
Eerder deze maand zagen we al de teaser trailer en gisteren was er nog een opvallende poster voor de nieuwste film van David Fincher. Het wordt een zwart-wit biopic over scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz, bijgenaamd Mank en gespeeld door Oscarwinnaar Gary Oldman. Nu is er een compleet nieuwe trailer.

De biografische dramafilm Mank wordt begin december door Netflix online gezet en mogelijk is het een originele Netflix-film die - net als even geleden Roma - een gooi gaat doen naar de Oscar voor Beste film. Check hieronder de "official trailer".


Mank: schrijver van Citizen Kane
In Mank zien we het verhaal van Herman J. Mankiewicz, de scenarioschrijver van onder meer de klassieker Citizen Kane uit 1941 van Orson Welles. Mank was geen makkelijk mannetje en hij en Welles kregen tijdens de opnames van de film heel wat problemen.

Er zijn ook rollen voor Amanda Seyfried (Marion Davies), Lily Collins (Rita Alexander), Tom Burke (Orson Welles), Tuppence Middleton (Sara Mankiewicz), Tom Pelphrey (Joseph Mankiewicz) en Charles Dance (William Randolph Hearst) en vanaf 4 december kun je op Netflix inschakelen voor Mank!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair