Celebrity

Yolanthe Cabau in heerlijk strak broekje op Insta-foto

De Nederlandse actrice doet veel om fit te blijven.

door FilmTotaal om 11:03 in Celebrity
Verleden jaar zagen we de Nederlandse celeb nog in de komedie F*ck de liefde en in de serie DNA. Acteren blijft ze dus leuk vinden. En dat is niet raar. De Yolanthe-fans van het eerste uur kennen haar uiteraard als Julia Branca uit de soap Onderweg naar morgen.

Tegenwoordig is Yolanthe een alleskunner en laat ze zich ook vaak op Instagram zien. Soms voor het goede doel (Free A Girl), dan weer met haar kinderen en regelmatig ook strak in allerlei outfits. En om er zo strak uit te zien, moet ze ook flink aan de bak!

Yolanthe in de gym in yogapants
Straks in het lijf zitten gaat uiteraard niet vanzelf en waarschijnlijk staat Yolanthe meerdere keren per week in de sportschool om aan haar lichaam te werken. Een nieuwe foto en video tonen het verschil tussen een typische lachende Instagram-foto met veel body en de realiteit: keihard de benen trainen! Overigens ook met voldoende body.


Zien hoe de 35 jarige afgetrainde Yolanthe Cabau eruit ziet in haar yogapants? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Op haar IMDb-pagina staat vermeld dat ze in 2021 naast Jim Bakkum te zien zal zijn als het personage Lotte in de romkom Just Say Yes.

NieuwsFilm

meest populair