Celebrity

'Black Widow'-actrice door het dolle heen bij lunch met haar idool Harry Styles

Florence Pugh is een bekende 1D-fan.

door FilmTotaal om 11:43 in Celebrity
Marvel-actrice Florence Pugh moet het gevoel hebben dat ze continu aan het dromen is momenteel. Onlangs werd bekend dat Pugh is gecast in de thriller Don't Worry Darling, waarin ze te zien zal zijn naast Harry Styles. En dat moet fantastisch voor haar zijn, want Pugh is namelijk een enorme One Direction-fan.

Florence Pugh (24) had deze week een lunchafspraak met haar nieuwe tegenspeler Harry Styles (26). Uit de foto die daarvan is verschenen blijkt dat de twee sterren het behoorlijk gezellig hadden met elkaar.

De foto viel ook goed in de smaak bij de fans van Pugh, omdat zij weten dat de Britse actrice een grote fan van Styles' voormalige boyband OneDirection is. Haar samenwerking met Styles moet dan ook extra bijzonder zijn.


Van één naar verschillende richtingen
One Direction was een razend populaire boyband die naast Styles bestond uit Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Louis Tomlinson. Zij deden allemaal als solokandidaat auditie voor de Britse X Factor. Tijdens de show besloot jurylid Simon Cowell echter een groep van hen te vormen. Een gouden zet, zo bleek.

Maar ondanks hun vele hits en succes trokken de mannen in 2016 de stekker uit One Direction.

Sindsdien focust Styles zich op zijn solocarrière en klust het succesvol bij als acteur. Zo was hij te zien in de oorlogsfilm Dunkirk van Christopher Nolan. Ook schijnt hij in de running te zijn geweest voor de rol van Prince Eric in Disney's live-actionbewerking van De Kleine Zeemeermin.

NieuwsFilm

meest populair