Eerste trailer van 'The Prom' met sterrencast!

Eerste trailer van 'The Prom' met sterrencast!

De musical zal dit jaar nog te zien zijn op Netflix.

Regisseur Ryan Murphy, voornamelijk bekend van series als Glee en American Horror Story, wist voor zijn nieuwe film, The Prom, heel wat grote namen op te trommelen. Zo zien we o.a. Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan Michael-Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington en nieuwkomer Ellen Pellman langskomen in de eerste trailer, die hieronder te zien is.



De laatste jaren zijn muziek-films en musicals gigantisch in. Denk bijvoorbeeld maar aan films als Bohemian Rhapsody, Rocketman en Mary Poppins Returns, die het allemaal (erg) goed deden. Nu hoopt Netflix ook te kunnen scoren met The Prom. Deze muzikale komedie is gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical, geschreven en gecomponeerd door het team dat eerder werkte aan de musicaluitvoering van o.a. Aladdin.

Mega-deal
Het is niet de eerste keer dat Murphy samenwerkt met Netflix. In 2018 sloot de regisseur een contract af met de streamingdienst ter waarde van maar liefst 300 miljoen dollar. Hij maakte al eerder de series The Politician, Hollywood en de recente Ratched voor Netflix. The Prom zal vanaf 11 december te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair