Celebrity

Channing Tatum (Magic Mike) en Jessie J zijn (wederom) uit elkaar

Celebritykoppel Jessie J en Channing Tatum zijn voor de derde keer uit elkaar gegaan als we de Instagram van de zangeres moeten geloven.

door FilmTotaal om 09:16 in Celebrity
Na twee jaar lijkt de knipperlichtrelatie tussen Channing Tatum (Magic Mike) en Jessie J toch echt tot een eind te zijn gekomen. Jessie J kondigt op Instagram aan momenteel single te zijn.

In 2018 werd bekend gemaakt dat de acteur en de zangeres een nieuw koppel vormden. Dit gebeurde kort nadat Tatum, 40 jaar, zijn toenmalige vrouw Jenna Dewan verliet, met wie hij een zevenjarig zoontje heeft. Dewan en Tatum leerden elkaar kennen op de set van Step Up.

Single en twerkend
Jessie J, 32 jaar, zal bij de meesten bekend zijn van liedjes als Price Tag en Bang Bang, dat ze samen met Nicki Minaj en Ariana Grande maakte. Op Instagram plaatste de zangeres een video waarin ze twerkend en wijn drinkend te zien is. Bij de video schrijft ze hoe zij het single leven tijdens de pandemie ervaart. Een heel subtiele manier om je volgers te vertellen dat je geen relatie meer hebt...

Hoe lang deze break up dit keer duurt, weten we natuurlijk nog niet. Eind 2019 leek voor het eerst het eind definitief. En daarna nogmaals in april van dit jaar. Blijkbaar is de aantrekkingskracht tussen de twee toch sterk genoeg om telkens weer terug bij elkaar te komen.

NieuwsFilm

meest populair