Algemeen

'The Matrix 4' wordt anders en tegelijk hetzelfde

Lana Wachowski heeft een goede balans gevonden voor haar film.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Acteur Yahya Abdul-Mateen II is straks te zien in The Matrix 4. Hij speelt daarin een nog onbekende rol, maar zal mogelijk Neo en Trinity moeten bijstaan tijdens een hernieuwde strijd.

We weten nog vrijwel niets over de film en cast en crew zijn bepaald niet loslippig. Eerder het tegengestelde: het enige wat we tot nu toe te horen hebben gekregen, is dat de film buitengewoon wordt. En ook Abdul-Mateen II laat weinig los tijdens een interview met Collider.

Anders maar ook niet
Collider vroeg de acteur naar zijn reactie op het scenario. "Mensen gaan dit echt geweldig vinden. Ik vond het echt geweldig de eerste keer dat ik het las en weet zeker dat het publiek dat ook gaat vinden. Het is anders en het is hetzelfde," aldus de acteur. Volgens hem weet regisseur Lana Wachowski heel goed de balans te vinden tussen iets nieuws en iets bekends. "Het is echt een intelligente mix tussen wat we willen en wat we misschien niet eens weten dat we dat willen."

Het verhaal van de film is nog niet bekend. Sterker nog, we weten ook niet hoe Neo en Trinity precies terug kunnen keren.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Waardevolle info.

NieuwsFilm

meest populair