Gerucht: 'No Time to Die' voor veel geld naar Netflix of Apple TV+

Gerucht: 'No Time to Die' voor veel geld naar Netflix of Apple TV+

Sterk gerucht dat Bond 25 naar streaming gaat.

Ondanks dat we nog lang niet zeker zijn of No Time to Die in april 2021 in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt, leek niemand er rekening mee te houden dat de 25e Bond-film naar een streamingdienst zou gaan. Nu is er het gerucht dat dit wel gaat gebeuren.

De Bond-film is al twee keer door de coronacrisis van datum veranderd en nu meent de website Binged dat streamingdiensten de afgelopen periode achter de film aan hebben gezeten. Met name Netflix en Apple TV+ zouden veel geld voor de film over hebben.

MGM onder druk
Door voor de korte termijn toch best uitzichtloze situatie voor bioscopen komen studio's steeds verder onder druk te staan om grote kaskrakers via streaming te laten verschijnen. Door de uitzendrechten van No Time to Die te verkopen zou er snel geld op de bankrekening kunnen komen te staan.

Zo werd recent de komedie Coming 2 America voor het enorme bedrag van naar verluidt minimaal $125 miljoen aan Amazon verkocht en Disney zette al meerdere films op Disney+, waaronder Mulan en The One and Only Ivan en in december volgt Soul.

Of en op welke streamer No Time to Die van regisseur Cary Fukunaga komt te staan is dus nog niet duidelijk en hopelijk voor de fans die de film graag op het witte doek willen zien, blijft dit bericht slechts bij een gerucht.

NieuwsFilm

meest populair