MGM reageert op verkoop 'No Time to Die', voor $600 miljoen?

Filmstudio wil van niets weten: gewoon naar de bioscoop!

Gisteren was er het gerucht dat er de 25e Bond-film No Time to Die mogelijk naar streaming zou gaan. Netflix en Apple TV+ zouden met filmstudio MGM hebben gesproken om voor ongetwijfeld heel wat miljoenen dollars de uitzendrechten te bemachtigen. Nu is er een reactie van MGM.

Via Bloomberg laat een vertegenwoordiger van MGM weten niet in te willen gaan op het gerucht dat de studio gesproken zou hebben met streamingdiensten. Wel wilde de studio onderstrepen dat de film gewoon voorbestemd is om op het witte doek te verschijnen. No Time to Die is "niet te koop", luidde de reactie.

$600 miljoen voor Bond 25
"De release van de film is uitgesteld tot april 2021 om de ervaring op het witte doek voor bioscoopbezoekers te behouden," werd er verder nog gemeld.

Aan dit bericht voegde Variety toe dat Bond 25 maar liefst $600 miljoen zou moeten kosten. Een enorm bedrag voor een film die zo'n $250 miljoen kostte om te maken. Korreltje zout? Waarschijnlijk.

Op dit moment staat Bond 25 van regisseur Cary Fukunaga gepland voor 2 april 2021. Het wordt de laatste film met Daniel Craig als 007.



NieuwsFilm

meest populair