Algemeen

Doctor Fate komt naar het DC Extended Universe

Black Adam krijgt deze rol en een soort van Sam Rockwell moet hem spelen.

door Bram de Groot om 10:56 in Algemeen
De DC-superheldenfilm Black Adam stond lange tijd gepland voor eind 2021, maar werd onlangs geheel van de kalender gehaald. Veel zorgen hoeven de fans zich niet te gaan maken over de film, aangezien we weer een nieuwe update hebben over een personage dat te zien moet zijn.

Volgens The Illuminerdi krijgen we in Black Adam ook Doctor Fate te zien. De site meldt dat dit Justice Society-personage gespeeld moet gaan worden door een acteurs als Sam Rockwell. The Illuminerdi schrijft dat Kent Nelson a.k.a. Doctor Fate omschreven wordt als een "vriendelijke academicus", maar ook als een "angstaanjagende natuurkracht die totaal anders klinkt en handelt".

Afwijkende alter ego en superheld
Doctor Fate heeft dus compleet afwijkend alter ego ten opzichte van zijn heldenfiguur. In de Black Adam-film zou het personage "krachtige telepathische en telekinetische vermogens hebben, evenals de kracht om de tijd te vertragen en de werkelijkheid zelf te veranderen."

De titelrol wordt ingevuld door Dwayne Johnson en de regie ligt in handen van regisseur Jaume Collet-Serra. De datum bevindt zich op dit moment dus even in een limbo.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair